ΣΑΛΑΜΙΝΑ. Στην σύλληψη του υπόπτου για την γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα προχώρησε η ΕΛΑΣ, καθώς αναζητούνταν από τις αρχές.

Ο άνδρας συνελήφθη στο Κερατσίνι. Πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ αναφέρουν ότι συνελήφθη στο αυτοκίνητο του θύματος με την καραμπίνα, με την οποία φέρεται να την πυροβόλησε δίπλα του.

Υπενθυμίζεται ότι η 43χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης έχοντας δεχτεί πυροβολισμούς από όπλο στο σπίτι της στην οδό Αίαντος στη Σαλαμίνα.

Βάσει πληροφοριών από αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η 43χρονη πριν από τρεις ημέρες, στις 2 Δεκεμβρίου, είχε μεταβεί μαζί με τη μητέρα της στο αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας και είχε καταγγείλει τον 71χρονο σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, η 43χρονη είχε καταγγείλει ότι ο 71χρονος την εξύβρισε και τη χτύπησε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αστυνομικοί συμβούλευσαν τη 43χρονη να εγκαταστήσει το panic button στο κινητό της και να μην επιστρέψει στο σπίτι όπου συγκατοικούσε με τον 71χρονο, αλλά να μείνει στο σπίτι της μητέρας της.

Η 43χρονη όντως τις τελευταίες μέρες έμενε με τη μητέρα, αλλά σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν πρόλαβε να ενεργοποιήσει το panic button.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις