ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, έχοντας στην κατοχή του παράνομα όπλα, στις 24.9.2023 το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, ο 56χρονος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 66χρονου αδελφού του. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και παράβαση των νομοθεσιών περί ενδοοικογενειακής βίας και περί όπλων.

Είχαν διαφωνία

Ειδικότερα, στις 24.9.2023 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας, ο δράστης ύστερα από διαπληκτισμό που είχε με τον 66χρονο, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 66χρονου. Ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Κατασχέθηκαν όπλα

Άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας προσέτρεξαν στο σημείο όπου ο 56χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ανωτέρω κυνηγετικό όπλο, καθώς και -4- κάλυκες. Τέλος, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα και -19- φυσίγγια. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις