ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 16.6.2023 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 30χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση, κατά το χρονικό διάστημα από 9-11/6/2023 είχε διαπράξει ακόμη -3- περιπτώσεις κλοπών, όπου είχε αφαιρέσει τσάντες οι οποίες περιείχαν, μεταξύ άλλων, είδη ένδυσης, χρήματα και κινητό τηλέφωνο.

Συνελήφθη, στις 16.6.2023 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Αργολίδας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, στις 16.6.2023 το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες (16.6.2023) το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 38χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, για απάτη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 16.6.2023 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -84- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, στις 16.6.2023 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 52χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε -30- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν, στις 16.6.2023 το πρωί, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) 18χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν μικροποσότητες και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις