ΣΠΑΡΤΗ. Στο ακροατήριο φθάνει η υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Βάρλα στη Μαγούλα Σπάρτης. Μετά από 12 χρόνια, η υπόθεση, αφού πέρασε από χίλια κύματα, μπήκε και βγήκε σε Αρχεία, έγινε πρώτο θέμα σε εκπομπές του είδους και σε Πρωτοσέλιδα, έγινε η αφορμή για να απειληθούν άνθρωποι και άνθρωποι, τελικά φθάνει σε δικάσιμο, στα τέλη Οκτωβρίου 2023, στο Ορκωτό Τρίπολης, με ακροατήριο που θα έχει την ευκαιρία να ακούσει και να μάθει όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης.

Το Notospress από την πρώτη στιγμή στάθηκε με προσοχή και με προσήλωση στην υπόθεση ακούγοντας μια χαροκαμένη αλλά έντιμη μάνα να περιγράφει συνθήκες και καταστάσεις που έδειχναν φόνο εκ προθέσεως. Αυτή τελικά είναι και η κατηγορία που αντιμετωπίζει συγκεκριμένο πρόσωπο από την Μαγούλα, την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Μέσα στο 2023 η οικογένεια του αδικοχαμένου Γιάννη Βάρλα και η κοινωνία της Σπάρτης θα έχει μάθει ποιος και γιατί τον σκότωσε. Είναι βέβαιον ότι θα «λυθούν» γλώσσες και θα ανοίξουν στόματα που έμεναν ερμητικά κλειστά για 12 χρόνια κάνοντας τον δράμα μιας οικογένειας ακόμα πιο πικρό και άδικο.

Την υπόθεση για την οικογένεια χειρίζεται ο δικηγόρος Σπάρτης και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Γιάννης Νικολόπουλος ο οποίος κι εκφράζει την απόλυτη και αστιγμάτιστη εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Θυμίζουμε ότι πριν από 12 χρόνια, ένα καλοκαιρινό βράδυ στην Μαγούλα Σπάρτης ο Γιάννης Βάρλας πέφτει νεκρός, έξω από την εκκλησία του χωριού, από σφοδρά κτυπήματα αγνώστων που τελικά αποδείχθηκαν και θανατηφόρα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις