ΑΘΗΝΑ. Μυστήριο με τις σορούς μητέρας και γιου που βρέθηκαν πυροβολημένοι το βράδυ της Τετάρτης στον πρώτο όροφο διαμερίσματος στην οδό Θερμοπυλών 2 στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, το τραγικό συμβάν έγινε αντιληπτό από την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην Ηλιούπολη, ενώ μητέρα και γιος είχαν να δώσουν σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη.

Συγγενείς κάλεσαν το βράδυ της Τετάρτης (10/4) την Άμεση Δράση που έσπευσε στο διαμέρισμα με κλειδαρά καθώς η κεντρική πόρτα ήταν διπλοκλειδωμένη. Ωστόσο, μπήκαν από τη πίσω πόρτα της κουζίνας που ήταν ανοικτή, ενώ το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης.

Νεκροί μητέρα και γιος από το ίδιο όπλο -Είχαν ακουστεί πυροβολισμοί πριν μέρες

Εκείνη τη στιγμή βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς αντίκρισαν νεκρούς με τραύματα από πυροβόλο όπλο την 63χρονη γυναίκα και τον 36 ετών γιος της, ενώ στην οικία βρέθηκε μια καραμπίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ, που επικαλείται γείτονες, είχαν ακουστεί δύο πυροβολισμοί πριν από περίπου 10 ημέρες. Η μητέρα και ο γιος έφεραν θανάσιμο τραύματα στο κεφάλι, η γυναίκα συγκεκριμένα στον κρόταφο, από το ίδιο πυροβόλο όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος είχε το τελευταίο διάστημα έντονους καβγάδες με τη μητέρα του.

Προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ ότι η καραμπίνα βρέθηκε σε άλλο δωμάτιο

Η μητέρα φέρεται να βρέθηκε νεκρή σε μια καρέκλα, ο γιος μπρούμητα στο κρεβάτι σε μια λίμνη αίματος σε άλλο δωμάτιο και σύμφωνα με πληροφορίες η καραμπίνα φέρεται να βρέθηκε σε διαφορετικό τρίτο δωμάτιο.

Ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου 3 χρόνια και ο γιός έμενε με την μητέρα του. Η 63χρονη εργαζόταν ως τηλεφωνήτρια και ο γιος της ήταν υπάλληλος.

Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές -Δεν αποκλείεται να υπάρχει τρίτος δράστης

Οι Αρχές εξετάζουν δύο πιθανά σενάρια. Το ένα είναι ότι ο 36χρονος να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε και το δεύτερο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια τρίτου προσώπου.

Η δεύτερη εκδοχή ενισχύεται από το γεγονός ότι η καραμπίνα βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο από εκείνο που κείτονταν οι δύο νεκροί. Επίσης, το διαμέρισμα είχε ίχνη αναστάτωσης και η πόρτα της κουζίνας ήταν ανοικτή, οπότε οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν το σενάριο ο δράστης του εγκλήματος να είναι τρίτο πρόσωπο.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις