ΗΛΕΙΑ. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στη ζωή πριν λίγες ημέρες η 42χρονη Κυριακή, που με τα άλλα τρία της ανήλικα παιδιά και τον 44χρονο σύζυγό της επί σχεδόν 4 μήνες μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο, έμεναν σε μια καλύβα από καλάμια στην παραλία της Κουρούτας, στην Ηλεία.

Κάπως έτσι, πέρασε και την εγκυμοσύνη της στο τέταρτο παιδάκι τους. Το νέο μέλος της οικογένειας ήρθε στη ζωή πριν λίγες ημέρες, στις 22 Δεκεμβρίου και είναι το πρώτο τους κοριτσάκι, αφού τα άλλα τρία παιδιά είναι αγόρια ηλικίας τεσσάρων, δύο και ενός περίπου.

Το πρόβλημα της οικογένειας και τις άσχημες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν είχε αναδείξει η εφημερίδα «Πατρίς» και αρκετοί έδειξαν έμπρακτο ενδιαφέρον, προσφέροντας με κάθε τρόπο στην οικογένεια.

Μάλιστα, σύμφωνα με το patrisnews, για κάποιο διάστημα, τους παραχωρήθηκε ένα τροχόσπιτο, αλλά πλέον ζουν σε σπίτι, που έχουν νοικιάσει στην Αμαλιάδα, αν και η γυναίκα δε μπορεί να εργαστεί με τέσσερα παιδιά, ενώ ο σύζυγός της κάνει ανά διαστήματα διάφορες εργατικές δουλειές, για να μπορούν να εξασφαλίζουν τρόφιμα και να πληρώνουν το ενοίκιο.

«Παλεύουμε να βρει μια σταθερή δουλειά. Για να νοιώθουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η χαρά για την μικρή που ήρθε στη ζωή μας είναι μεγάλη. Όμως είναι πολύ δύσκολα, γιατί κάθε μέρα υπάρχει η αγωνία. Είναι μια κυρία που μας βοηθάει, με τρόφιμα και την ευχαριστούμε πάρα πολύ, όμως πρέπει να έχουμε και δουλειά για να ζήσουμε τα παιδιά μας, που είναι πολύ μικρά.

Τα αγόρια μας, έχουν χαρεί πολύ με το μωρό. Το βλέπω καθημερινά, που πάνε δίπλα του, του μιλάνε. Με συγκινούν”, αναφέρει στην εφημερίδα «Πατρίς» η 42χρονη μητέρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ήταν αναμενόμενο το κρούσμα στο Sparta Inn! Σε αυξημένη καραντίνα η δομή!

Τα 9 καταστροφικά κτυπήματα του καιρού το 2020!

Ανυφί Αργολίδας: Αμφισβητείται ο ΑΝΤ1. Ο ιερέας διαψεύδει τα όσα διαδίδονται (video)

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός βρήκε και παρέδωσε φάκελο με χρήματα!