Έπεσε από ύψος 10 μέτρων αλλά είχε τύχη βουνό…

ΝΑΥΠΛΙΟ. Τραυματισμένη νοσηλεύεται μια ηλικιωμένη γυναίκα, στο Νοσοκομείο Αργολίδας, που είχε την ατυχία να βρίσκεται στο ξύλινο μπαλκόνι του σπιτιού της όταν εκείνο κατέρρευσε στην παλιά πόλη του Ναυπλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις «Αργολικές Ειδήσεις» ήταν περίπου 4 το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου όταν η άτυχη γυναίκα ευρισκόμενη στο μπαλκόνι του σπιτιού της ένιωσε να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια της και να πέφτει από ύψος περίπου 10 μέτρων στο δρόμο. Συμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα μέσα στην ατυχία της στάθηκε και τυχερή καθώς την πτώση της έκοψε η τέντα καταστήματος που βρίσκεται κάτω από το μπαλκόνι που κατέρρευσε.

Το περιστατικό αντιλήφθηκαν περαστικοί που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο και παρέλαβε την ηλικιωμένη γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της. Το περιστατικό φέρνει στην επιφάνεια για μια ακόμα φορά την κατάσταση με τα παλαιά κτίρια στο Ναύπλιο και τον κίνδυνο που διατρέχουν ένοικοι και περαστικοί. Το σημείο της πτώση έχει σημανθεί με κορδέλες προειδοποιώντας τους περαστικούς για τον κίνδυνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα νέα κρούσματα στην Πελοπόννησο δεν είναι ούτε πολλά, ούτε λίγα

«Καλικαντζάρια» περιφέρονται τη νύκτα στην Αμαλιάδα!

77χρονη πήγαινε στο χωράφι και σκοτώθηκε!

Ο Μητροπολότης που στα 84 χρόνια του, οργώνει με τρακτέρ και μαζεύει ελιές