ΑΜΑΛΙΑΔΑ. Ποιος μπορεί να ενοχλείται με τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς; Στην Αμαλιάδα, τη νύκτα κάποιοι, κρυφά, ξηλώνουν τον στολισμό. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ήλιδας κ. Βαγγέλης Χριστοφόρου ενημέρωσε και πάλι τις αστυνομικές αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος καταστημάτων, διακρίνεται η… δράση των ατόμων που προβαίνουν σε αυτές τις ενέργειες και τις επόμενες μέρες ή και ώρες αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις.

«Με λύπη μου διαπίστωσα και τα ξημερώματα της Πέμπτης, ότι δεν τους άρεσε ο στολισμός στον πεζόδρομο και τον κατέστρεψαν για να κάνουν προφανώς το κέφι τους. Δεν θέλω να σκεφτώ κάτι διαφορετικό. Εκείνο που έχω να τους πω είναι ότι όλη η ομάδα που εργαζόμαστε για αυτό, δεν το βάζουμε κάτω.

Με τη βοήθεια της Αστυνομίας και την βοήθεια των πολιτών αργά ή γρήγορα θα τους εντοπίσουμε για να εισπράξουν αυτό που τους αξίζει. Με τη δημόσια περιουσία δεν μπορεί να παίζει κανείς. Η βοήθεια και η συνεργασία όλων σας είναι απαραίτητη», δήλωσε ο κ. Χριστοφόρου.

Το αν πρόκειται για «καλικαντζάρια» θα αποδειχθεί λίαν συντόμως…

Ειδήσεις σήμερα:

77χρονη πήγαινε στο χωράφι και σκοτώθηκε!

Χαμόγελο μέσα από τις μάσκες! Μόνο 58 νεκροί και 901 τα νέα κρούσματα!

Ο Μητροπολότης που στα 84 χρόνια του, οργώνει με τρακτέρ και μαζεύει ελιές

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: Θα ξεπουλήσεις αν παράγεις συγκεκριμένα προϊόντα!