Διαφωνία εμπόρων, επαγγελματιών και βιοτεχνών της Σπάρτης για τον τρόπο που χειρίζεται ο Δήμος το έργο την συνολικής ανάπλασης της λεωφόρου Παλαιολόγου

ΣΠΑΡΤΗ. To σύνολο των εμπόρων, επαγγελματιών και βιοτεχνών της Σπάρτης, έτσι όπως εκροσωπούνται από τα συλλογικά τους όργανα, την Ομοσπονδία Λακωνίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης, εφιστούν την προσοχή στην Δημοτική Αρχή και στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τον χειρισμό και της όποια απόφαση για την ανάπλαση της Παλαιολόγου στο σύνολό της. Με επιστολή τους αναλύουν και εξηγούν ότι αν και δεν είναι κατά την ανάπλασης αλλά αντιθέτως εκτιμούν ότι άμεσα κα΄τι πρέπει να αλλάξει, ωστόσο διαφωνούν με τις μεθοδεύσεις και καταγγέλλουν ότι η δημοτική αρχή τους έχει αγνοήσει αν κι εκπροσωπούν στην ουσία το δημόσιο συμφέρον.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕΛ κ. Σωτήρης Ροϊνός μίλησε στο notospress.gr

Δηλώνει την έκπληξή του για την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 23/11/2020, γιατί όπως αναφέρει «διαπιστώσαμε ότι έχει εισαχθεί αιφνιδιαστικά θέμα με τίτλο «Εξέταση εναλλακτικών προτάσεων της προκαταρκτικής μελέτης με τίτλο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ (Βόρειος και Νότιος κλάδος οδού Κ. Παλαιολόγου)».

Οι δύο φορείς ζητούν την απόσυρση του θέματος από την Ημερήσια Διάταξη.