Oικογενειακή υπόθεση οι… διαρρήξεις για ανδρόγυνο με δύο γιους στην Αρκαδία!

ΑΡΚΑΔΙΑ. Σε οικογενειακή υπόθεση είχαν αναγάγει τις κλοπές πατέρας, μητέρα και οι δύο γιοι τους, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος!

Η οικογένεια από την Αρκαδία εμπλέκεται στην εισβολή που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας σε ένα σπίτι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, από το οποίο το ανδρόγυνο ηλικίας 47 ετών και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 23 ετών το ένα και κάτω των 18 το άλλο, άρπαξαν διάφορα είδη οικιακής χρήσης.

Η οικογένεια εντοπίστηκε μέσα σε λίγη ώρα, συνελήφθη και στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στο ιδιοκτήτη τους, ενώ κατασχέθηκαν και τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησαν.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος πατέρας δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ και ο ανήλικος δεν είχε καν εκδώσει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Και οι τέσσερίς τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού, ενώ οι γονείς του ανηλίκου κατηγορούνται και για παραμέληση της εποπτείας του.

Ειδήσεις σήμερα:

Μικρότερη παραγωγή και δάκος σε Λακωνία και Μάνη

Εγκλεισμός: Ένα βίντεο αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες

Κορονοϊός! Δείτε σε ποιους Νομούς θρηνούν και πόσους νεκρούς και σε ποιους όχι!