Συνταξιούχοι Λακωνίας: «Ο αγώνας για Ψωμί Παιδεία Ελευθερία συνεχίζεται»16-11-2020 19:06   

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Λακωνίας θα τιμήσει το Πολυτεχνείο στο Ηρώο Πεσόντων των 118

ΣΠΑΡΤΗ. Ο αγώνας για «Ψωμί Παιδεία  Ελευθερία» συνεχίζεται και παραμένει επικαιρος όσο ποτέ, υποστηρίζει το Σωνατείο συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Λακωνίας.

Όπως τονίζουν, «... δημόσια υγεία δεν κινδυνεύει από τις εκδηλώσεις για την εξέγερση του Πολυτεχνείου αλλά έχει υπονομευτεί από την πολιτική της κυβέρνησης».

Το Σωματείο ενημερώνει πως θα τιμήσει το Πολυτεχνείο στο Ηρώο Πεσόντων των 118.

Η ανακοίνωση του Σωματείου:

«47 χρόνια από το μεγάλο ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου και ο αγώνας για "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία" όχι μόνο συνεχίζεται αλλά παραμένει επίκαιρος όσο ποτέ.

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία σαν σωματείο δίνουμε μεγάλο αγώνα για την προστασία της υγείας μας (με ανακοινώσεις, δίκτυο αλληλοβοήθειας ανήμπορων συναδέλφων μας, παρεμβάσεις όπως στο Νοσοκομείο Σπάρτης , κλπ) για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης που έχει εγκληματικές ευθύνες για την τραγική εξέλιξη της πανδημίας. 

Ο αγώνας για την υγεία, πρόνοια, αξιοπρεπείς συντάξεις γίνεται πιο δυνατός όταν διεξάγεται μαζί με το εργατικό κίνημα τα σωματεία, τον λαό.

Κάνουμε δική μας υπόθεση την πάλη ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που σκοτώνουν και ξεριζώνουν τους λαούς. Το σύνθημα "Έξω το ΝΑΤΟ, Έξω οι ΗΠΑ" είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την κυβερνητική, αυταρχική απαγόρευση των εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο.

Η δημόσια υγεία δεν κινδυνεύει από τις εκδηλώσεις για την εξέγερση του Πολυτεχνείου αλλά έχει υπονομευτεί από την πολιτική της κυβέρνησης.

Το Σωματείο μας θα τιμήσει το Πολυτεχνείο στο Ηρώο Πεσόντων των 118».

Ετικέτες: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ