Ο Βορίδης απαντά στα αιτήματα τους μέσα από την κάμερα του notospress.gr

ΣΠΑΡΤΗ. Γεγονός των ημερών αποτέλεσε η επίσκεψη – ομιλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη στη Σπάρτη την Παρασκευή 9/10/20. Με αφορμή την παρουσία του υπουργού ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Λακωνίας προχώρησε σε κινητοποιήσεις, συνεπικουρούμενους και από άλλους φορείς, με διαδήλωση στον Μυστρά και ηχηρή προσέγγιση του χώρου όπου θα μιλούσε ο υπουργός.

Σε συνάντηση των διαδηλωτών με τον υπουργό υπήρξε ανταλλαγή θέσεων και οι αγροτοκτηνοτρόφοι έδωσαν στον Μ. Βορίδη κατάλογο με αιτήματα. Εξέφρασαν την έντονη δυσφορία τους διότι δεν εκλήθησαν στην Εσπερίδα ενημέρωσης όπως και για την άρνηση του Υπουργού να τους δεχθεί στο υπουργείο. Τελικά υπήρξε σχετική συνεννόηση (όχι συμφωνία) τόσο για επίσκεψή τους στο Υπουργείο όσο και για την αναμενόμενη απάντηση στα αιτήματά τους.

Ο υπουργός κατά την έναρξη της ομιλίας του αναφέρθηκε στους διαδηλωτές και στα αιτήματά τους υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για ισχνή κομματική μειοψηφία τα αιτήματα της οποίας είτε έχουν καλυφθεί είτε είναι ανέφικτο να ικανοποιηθούν λόγω κάθετης πολιτικής διαφωνίας.

Το notospress.gr κατέγραψε τόσο την συνάντηση διαδηλωτών – υπουργού όσο και την απάντηση του υπουργού από το βήμα της Εσπερίδας.

Δείτε αργότερα στο notospress.gr εκτενές ρεπορτάζ από την ομιλία του Μάκη Βορίδη

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία: 9χρονος μαθητής αφήνει την τελευταία του πνοή στο σχολείο!

«Έβρεχε» πέτρες στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου

31 τα κρούσματα κορονοϊού σήμερα στην Πελοπόννησο

Πελοπόννησος: Ταραχές για το φόνο του 18χρονου Ρομά (video)