Παράλληλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε πολλές περιοχές της Πελοποννήσου για τον 18χρονο ομόφυλό τους που έπεσε νεκρός στη Μεσσήνη.

Προφυλακιστέος ο 63χρονος μετά την απολογία του

Κλειστή η Πατρών - Κορίνθου και στα δύο ρεύματα


ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Μεγάλες διαστάσεις παίρνουν οι διαμαρτυρίες των Ρομά για τον θάνατο του 18χρονου ομόφυλού τους στη Μεσσήνη.

Τις τελευταίες ώρες εξελίσσονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με αποκλεισμούς δρόμων, φωτιές και επεισόδια σε πολλές περιοχές. Το ντόμινο των συγκεντρώσεων και των επεισοδίων ξεκίνησε στην Πελοπόννησο σε μια σειρά πόλεων, αλλά και στην Αττική -σε Ζεφύρι και Ασπρόπυργο- και πλέον στη Λαμία και σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και τον Βόλο.

Συγκεντρώσεις από ομάδες ατόμων και στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της Γαστούνης, στην περιοχή της Ροδοδάφνης Αιγίου, δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών, στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας, στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου - 'Αργους, στην Αργολίδα, στο πρώτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης - Σπάρτης, στην Αρκαδία και στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης - Γυθείου στην Λακωνία.

Επεισόδια σε Αργολίδα:

Επεισόδια σε Σπάρτη:

Επεισόδια στην Εθνική Οδό Κορίνθου -Πατρών

Προφυλακιστέος ο 63χρονος

Η δολοφονία του 18χρονου Ρομά έγινε στο χωριό Πιπερίτσα από 63χρονο, που υποστήριξε ότι τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο επειδή τον αντιλήφθηκε μαζί με άλλα δύο άτομα στο σπίτι του. Ο 63χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή Καλαμάτας.

Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα ανακοινώθηκε η απόφαση, την οποία πανηγύρισαν εκατοντάδες Ρομά που βρίσκονταν έξω από το Δικαστήριο Καλαμάτας.

Ειδήσεις σήμερα:

Επιτέλους! Γνωρίσαμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Μίλησε για όλους και για όλα! (video)

Οι Ιταλοί υπό τον φόβο νέου lockdown στοκάρουν περσινό ελληνικό ελαιόλαδο

Τραγωδία: 9χρονος μαθητής αφήνει την τελευταία του πνοή στο σχολείο!

«Έβρεχε» πέτρες στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου

31 τα κρούσματα κορονοϊού σήμερα στην Πελοπόννησο