Στο πρώτο ψιλόβροχο άρχισε η κατάρρευση στο Παλαιόκαστρο Νεάπολης

19-09-2020 07:41   

ΝΕΑΠΟΛΗ. Την αγωνία τους εκφράζουν πολίτες του Παλαιόκαστρου και της Νεάπολης Βοιών για την κατάρρευση που σημειώνεται στο νέο οδικό έργο. Όπως σημειώνουν «με ένα ψιλόβροχο στο δρόμο του Παλαιοκάστρου δείτε τα αποτελέσματα. Δόθηκε για λειτουργία πριν λίγες μέρες μόνο που δεν άνοιξαν και σαμπάνια στα εγκαίνια. Και ούτε ευθύνη έχει

ο εργολάβος του έργου ο οποίος βάσει της μελέτης έκανε την εργασία. Ποιοί όμως συνέταξαν την μελέτη; Ποιοι σκορπούν τα χρήματα του κόσμου άσκοπα; Διότι ο δρόμος δεν αρκεί να γίνει αλλά πρέπει να είναι προσβάσιμος και ασφαλής δεδομένου ότι υπάρχει αρχαιολογικός χώρος και λιμάνι. Για να μπορούν να πηγαίνουν πούλμαν και άλλα βαρέα οχήματα… Αυτά τα χωματοβούνια θα έπρεπε να κοπούν και να γίνουν πατάρια για να μην πάθουν καθίζηση - κατάρρευση και κλείσουν το δρόμο… Αλλά όπως λένε οι παλιοί απ'το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα!»

Οι πολίτες εύχονται να μην βγουν αληθινοί «αλλά οι φωτογραφίες μας κάνουν να ανησυχούμε. Αυτό άλλωστε το έχουμε επισημάνει από το καιρό που ξεκίνησε τό έργο και θα χαρούμε πολύ να κάνουμε λάθος και να μην βγούμε αληθινοί».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ