Bιωματική μάθηση μέσα στην τάξη!

ΣΠΑΡΤΗ. Πρόκειται για το Σχολείο το οποίο λειτουργεί από το 1997 και στο οποίο διδάσκονται όλα τα επίπεδα των τάξεων και τα πιστοποιητικά όλων των εξεταστικών φορέων που είναι αναγνωρισμένοι από τον ΑΣΕΠ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εστιάζει στη βιωματική μάθηση μέσα στην τάξη ενώ οι εκπαιδευτικές δράσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εξέλιξης του.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που το δημιούργησαν, το εκπροσωπούν και το λειτουργούν «η αγάπη και ο σεβασμός στα παιδιά καθώς , επίσης και η αγάπη για το έργο που κάνουμε είναι οι βασικοί παράγοντες που μας ενθαρρύνουν να πραγματοποιούμε συνεχώς νέες δράσεις δίνοντας έτσι κίνητρα στα παιδιά , όχι μόνο να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους , αλλά και να αναπτύξουν την φαντασία τους και την δημιουργικότητα τους!»

Το Εnglish School Tessy Dertili, ανταποκρινόμενο στον απαιτητικό και σύνθετο ρόλο του, έχει μια σημαντική εξωτερική συνεργασία με ειδικό σύμβουλο - Προσωπικής ανάπτυξης - , ο οποίος μέσω της «Συμβουλευτικής γονέων» (Parental Coaching), αναδεικνύει φλέγοντα ζητήματα όπως τρόπους βελτίωσης επικοινωνίας με τα παιδιά τους, θέματα αναβλητικότητας, διαχείριση χρόνου ( time managment ) και γενικά ό,τι έχει σχέση με την προσωπική ανάπτυξη και ευημερία!

Το Σχολείο εξελίσσεται και θα συνεχίσει να εξελίσσεται, να συμπορεύεται με τα νέα δεδομένα της απαιτητικής εποχής μας και να προσφέρει στα παιδιά εξαιρετικές συνθήκες εκπαίδευσης , κοινωνικής μάθησης και διαμόρφωσης χαρακτήρα και αξιών!

  • Ειδικές τιμές για αδέρφια, τρίτεκνους, πολύτεκνους και φοιτητές.
  • Προετοιμασία των μαθητών της Γ΄Λυκείου στο ειδικό μάθημα της Αγγλικής Γλώσσας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.
  • Προετοιμασία για όλα τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας με σύγχρονη μέθοδο διδασκαλίας, διαδραστικούς πίνακες και e-books.
  • Κάντε 2 τάξεις αγγλικών και πληρώστε μόνο τη μία (για τις τάξεις Α-Β & C-D senior).
  • Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για γονείς και μαθητές.
  • Ακαδημαϊκή υποστήριξη & Mock Exams (εξετάσει προσομοίωσης και σεμινάρια προφορικών) από εκπροσώπους όλων των εξεταστικών φορέων!
  • Lower Β2 στη Α΄ Γυμνασίου και Proficiency C2 στη Γ΄ Γυμνασίου.

Εnglish School Tessy Dertili - Κεντρική πλατεία Σπάρτης - Tηλ. 27310 81274