Κωστούρος: «Εις υγείαν των δημοτών» ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις στο Ναύπλιο!

Ο δήμαρχος αναλαμβάνει την ευθύνη για την δυσάρεστη αυτή απόφαση12-08-2020 20:15   

ΝΑΥΠΛΙΟ. Ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, σε μήνυμά του αναφέρει ότι με μοναδικό κριτήριο την αδιαπραγμάτευτη προστασία της υγείας των δημοτών που οφείλει να αποτελεί για κάθε Δήμαρχο την κορυφαία προτεραιότητα, αναλαμβάνει την ευθύνη της ακύρωσης όλων των εκδηλώσεων (εκδηλώσεις που περιέχονται στο πρόγραμμα του ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων για τον Αύγουστο) που είναι προγραμματισμένες μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020.
Τονίζει: «Δεν είναι μια ευχάριστη απόφαση την οποία λαμβάνω μετά από πολλή σκέψη.
Τα επιδημιολογικά δεδομένα τα οποία δείχνουν ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του COVID 19 σε όλη τη χώρα μας, επιβάλλουν να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας.
Με την κοινή ανησυχία για τις πιθανές επιπτώσεις, κοινωνικές και οικονομικές της πανδημίας, μένουμε δίπλα στους ανθρώπους - επαγγελματίες - επιχειρηματίες που πλήττονται αλλά μένουμε και ασφαλείς , τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και αξιολογούμε την κατάσταση κάθε μέρα με ιδιαίτερη υπευθυνότητα για να λαμβάνουμε τις σωστές αποφάσεις».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ