ΑΡΓΟΣ. Συνελήφθη, στις 1.8.2020 τις πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους - Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε σιδερογροθιά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους-Μυκηνών.

ΚΟΙΝΘΟΣ. Συνελήφθη, στις 1.8.202) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΓΥΘΕΙΟ. Συνελήφθη, στις 31.7.2020 το πρωί, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, 21χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Γυθείου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνελήφθη, στις 31.7.2020 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από τσάντα ημεδαπής, χρήματα, κινητό και ρολόι, τα οποία βρέθηκαν και της αποδόθηκαν.

ΤΡΙΠΟΛΗ. Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία, που είχε γίνει την 29.7.2020, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 17χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

ΚΥΝΟΥΡΙΑ. Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, που είχαν γίνει την 6.5.2020 και την 24.5.2020, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου ημεδαπού, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, που είχαν γίνει την 29/30.7.2020, στην Κόρινθο και στα Εξαμίλια Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, για κλοπή.