Δείτε πως η Νότια Κορέα ένωσε το Ναύπλιο με το... Netflix (video)

Το "Chocolate", μια επιτυχημένη σειρά στη Νότια Κορέα και σε άλλες χώρες της Ασίας, επέλεξε το Ναύπλιο για τα γυρίσματα της σειράς, η οποία θα προβάλλεται και στο Netflix06-06-2020 07:54   

ΝΑΥΠΛΙΟ. Το Ναύπλιο πρωταγωνιστεί στη διάσημη Κορεάτικη τηλεοπτική σειρά K-Drama "Chocolate", μια τηλεοπτική σειρά με φανατικό κοινό και ο υπεύθυνος παραγωγής που διέθεσε το δυναμικό μιλάει στην ΕΡΤ για τη διαδικασία, τα γυρίσματα, το όλο πλάνο αλλά και τις τεράστιες αμοιβές των συντελεστών.

Όπως σημειώνει ο Κωνσταντίνος Σπηλιώτης, επικεφαλής της ελληνικής σκηνοθετικής ομάδας: "Πρόκειται για ένα σήριαλ με πολύ μεγάλη τηλεθέαση. "Αυτοί" (οι παραγωγοί) πληρώνουν καλά, δίνουν περισσότερα από όσα δίνουν στην Ελλάδα. Το "Chocolate" είναι μια σειρά που διαφημίζει το Ναύπλιο και την Ελλάδα. Πρόκειται για μια πολύ ευτυχή συγκυρία".

Τα κορεατικά δράματα είναι δημοφιλή παγκοσμίως, εν μέρει εξαιτίας της εξάπλωσης της κορεατικής λαϊκής κουλτούρας. Τα K-Dramas είναι διαδεδομένα σε ολόκληρο τον κόσμο και έχουν αντίκτυπο σε πολλές χώρες.

Για όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τα επεισόδια του "Chocolate" μπορεί να το κάνει μέσω της πλατφόρμας Netflix, εφόσον είναι συνδρομητής.

Ετικέτες: ΝΑΥΠΛΙΟ NETFLIX KOΡΕΑ
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ