ΝΑΥΠΛΙΟ. Δεν είναι και στα καλύτερα του τον τελευταίο καιρό ο Λούκας Βιλντόσα.

Πριν από λίγες ημέρες ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε ότι ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού με τις εμφανίσεις του στη Basket League δεν μπορεί να διεκδικεί σοβαρό χρόνο συμμετοχής στη Euroleague.

Στην δύσκολη αυτή περίοδο ο Λούκας Βιλντόσα δεν είναι όμως μόνος. Έφτασε από την Τουρκία η σύντροφός του για να περάσουν μαζί κάποιες ημέρες και να ξεπεράσει τα προβλήματά του.

Η όμορφη Μιλίτσα Τάσιτς είναι Σέρβα βολεϊμπολίστρια που παίζει στην Τουρκία και είναι εδώ και μια εβδομάδα στην Ελλάδα για να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό της με τον οποίο είναι μαζί για περισσότερο από 1,5 χρόνο.

Η Σέρβα βολεϊμπολίστρια είδε στο ΟΑΚΑ τα παιχνίδια με την Άλμπα και τον Ολυμπιακό και όταν ο Αργεντινός είχε το ρεπό του αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Αργολίδα.

Ξεναγήθηκαν στις Μυκήνες και στη συνέχεια έκαναν ρομαντική απόδραση στο Ναύπλιο και ξετρελάθηκαν. Το ζευγάρι είχε προλάβει πριν το ταξίδι του στην Αργολίδα να ανέβει στον ιερό βράχο της Ακρόπολης των Αθηνών.

https://www.instagram.com/p/Cvfy9zyNRQS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/C1iMpsdtTY6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο μπασκετμπολίστας γνώρισε την βολεϊμπολίστρια όταν έπαιζε στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγάδι. Τόσο στον Λούκας όσο και στην Μιλίτσα αρέσει η ζωή στην Αθήνα και θα ήθελαν να ζήσουν μόνιμα στην Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/C48-phKoaBT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/C1fjm4MopQa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CxTXd1VIaE0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CwIsDxUIsDn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/Cvu4FsCI5wk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/reel/Cu-CWrOocyL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/Cu2LBRqIsux/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Βιλντόσα επέστρεψε στις προπονήσεις για τα παιχνίδια με την Μακάμπι και δηλώνει στο basketnews: «Έχω φιλοδοξίες για τον εαυτό μου. Τα πράγματα δεν κυλούσαν όπως ελπίζαμε όλοι, ακόμα όπως περίμενα και εγώ. Είμαι ο πρώτος που θα ασκήσω κριτική στον εαυτό μου. Θα κάνω τα πάντα για να τα πάω καλύτερα και να βοηθήσω την μου. Στρώνω τον κ@@ο μου κάθε μέρα στην προπόνηση. Έρχομαι στο γήπεδο κάθε μέρα.

Απλά έχω σταθεί άτυχος. Κάποιες φορές χρειάζεσαι ένα σουτ για να πάρεις πίσω την αυτοπεποίθησή σου. Ορκίζομαι ότι προσπαθώ να είμαι ξανά 'εγώ'. Όμως έτσι είναι το επαγγελματικό μπάσκετ. Εάν δεν είσαι καλός στο παρκέ, θα καθίσει στον πάγκο. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις