Δωρεάν προληπτικός παιδιατρικός, οφθαλμολογικός και ωρυλα έλεγχος στη Σπάρτη

Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας, Σάββατο 13 Ιουνίου, Κεντρική Πλατεία Σπάρτης05-06-2020 19:48   

ΣΠΑΡΤΗ. Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης  θα φιλοξενήσει από την Τρίτη 9 Ιουνίου τις τρεις κινητές μονάδες του προγράμματος προληπτικής ιατρικής ΟΠΑΠ στη Γειτονιά, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας.
Το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης», η Κινητή Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής και Οδοντιατρικής και η Κινητή Οφθαλμολογική και Ακουολογική Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής θα  παραμείνουν στην Κεντρική Πλατεία της πόλη μας έως και το Σάββατο 13 Ιουνίου, προσφέροντας δωρεάν διαγνωστικά check ups σε παιδιά.

Για τους ενήλικες, το Σάββατο 13 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία θα υλοποιηθεί και δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, για την καταπολέμηση των αυξημένων αναγκών για αίμα, στο πλαίσιο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δράση Προληπτικής Ιατρικής
•    Ημέρες και ώρες λειτουργίας δράσης: Από την Τρίτη 9 Ιουνίου έως και το Σάββατο 13 Ιουνίου από τις 9:00 έως τις 15:00
•    Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού στο Τμήμα Πρόνοιας: 2731361231 από τις  9:00  εως  14:00
Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας
•    Ημέρες και ώρες λειτουργίας δράσης: Σάββατο 13 Ιουνίου από τις 9:00 έως τις 13:00
•    Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: 6909591247

Η συγκέντρωση μονάδων αίματος θα πραγματοποιηθεί κατόπιν ραντεβού, για την αποφυγή της ταυτόχρονης παρουσίας και του συνωστισμού των αιμοδοτών, και με τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής, στην Κινητή Μονάδα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία.
Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους καθώς και το ΑΜΚΑ τους.

Ετικέτες: ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΠΑΡΤΗ ΥΓΕΙΑ
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ