ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Ο καύσωνας συμμάχησε με την άρση των περιοριστικών μέτρων και οι παραλίες πλημμύρισαν από κόσμο. Σε όλα τα παράλια της Πελοποννήσου που κτύπησε και σήμερα 40άρια οι πολίτες πέρασαν σε μία άλλη διάσταση, εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτήν που βίωναν επι δύο μήνες…

Χαμός στις παραλίες της Ηλείας

ΗΛΕΙΑ. Ο Μαγιάτικος καύσωνας συνεχίζεται και οι Ηλείοι για ακόμη μια ημέρα έσπευσαν στις παραλίες για να δροσιστούν. Πετσέτες, αντηλιακά, mini ψυγειάκια, αλλά και αντισηπτικά αποτελούν τα βασικά αξεσουάρ των λουόμενων.

Οι παραλίες γέμισαν από οικογένειες, παρέες και ζευγάρια που προτίμησαν να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί της Κυριακής ώστε να προλάβουν μια καλή θέση..

patrisnews.com

Ο κόσμος ... απλώθηκε στις παραλίες!

ΑΡΚΑΔΙΑ. Ο κόσμος ... απλώθηκε στις παραλίες! Πολύς κόσμος κατέκλυσε τη παραλία για μπάνιο, από το λιμάνι του Παραλίου Άστρους έως τη «Διχαλή» -τη δευτερεύουσα εκβολή της λίμνης Μουστού. Πρώτη φορά στα χρονικά υπήρξε τέτοια διασπορά, επειδή -ο φόβος φυλάει τα έρημα!

astrosparalio.gr

Γέμισε με κόσμο η παραλία της Καλαμάτας

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Μία ακόμη ημέρα ο καύσωνας «χτυπά» τη χώρα και την Καλαμάτα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, που έστειλαν τους πολίτες για βουτιές. Εμείς καταγράψαμε στο βίντεο που ακολουθεί όσους επέλεξαν να κάνουν το μπάνιο τους στην παραλία της Καλαμάτας.. τηρώντας - φυσικά - τις απαταίτητες αποστάσεις.

mesogeiostv.gr

Χαμός και στις παραλίες της Δυτικής Αχαΐας

AXAIA. Στο «κόκκινο» ανέβηκε ο υδράργυρος την Κυριακή, με τη θερμοκρασία να φτάνει σε υψηλό επίπεδο για την εποχή και τις παραλίες γύρω από την Πάτρα να γεμίζουν από κόσμο. Και όχι μόνο οι κοντινές παραλίες, αλλά και οι μακρινές από την Πάτρα, με τον κόσμο να κάνει αρκετά χιλιόμετρα για να τις πρώτες του βουτιές, δείγμα κι αυτό της δίψας που έχει για καλοκαίρι, για χαλάρωση, αλλά και για να ξεφύγει από όλο αυτό το βάρος που του προκάλεσε η καραντίνα και η αβεβαιότητα της πανδημίας.

Η παραλία της Λακκόπετρας, γέμισε από κόσμο, ενώ το ίδιο έγινε και στην Καλόγρια που αποτέλεσε και αυτή την Κυριακή πόλο έλξης. Κόσμο είχαν επίσης οι παραλίες του Καλαμακίου, των Νιφορεΐκων, ενώ και στο Γιαννισκάρι επικράτησε χαμός.

Ορισμένοι μάλιστα Πατρινοί αναζητώντας παραλίες που να μην είχαν τόσο κόσμο ξεπέρασαν τα όρια της Αχαΐας, φτάνοντας στην Ηλεία, πηγαίνοντας στο Κουνουπελάκι, στην Κυλλήνη, στην Ζαχάρω και σε άλλες μεγάλες παραλίες του γειτονικού νομού.

patrasevents.gr