Τηλε-συνεδρίαση του ΠεΣυΠ την Δευτέρα 18 Μαϊου16-05-2020 07:49   

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Mε τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την Δευτέρα 18 Μαϊου ώρα 11:00.

Σημειώνεται δε ότι οι αποφάσεις που θα ληφθούν κατά τη παρούσα συνεδρίαση με Τηλεδιάσκεψη, θα ανακοινωθούν από τον κ. Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου στην πρώτη συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊου COVID-19.

Διαδικασία ελέγχου
1.    Επερώτηση της Περιφερειακής Συμβούλου κ. Νικολάκου, με θέμα το πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε σχέση με την πανδημία COVID-19.

2.    Επερώτηση της Περιφερειακής Συμβούλου κ. Νικολάκου, με θέμα την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Οδικός άξονας Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, Τμήμα Καλαμάτα – Ριζόμυλος».

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

Θέματα έδρας

3.    Επικύρωση πρακτικών της 1ης, 2ης και 3ης / 2020 συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

4.    Έγκριση του λογισμικού «ΙΡΙΔΑ» ως το Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλειος Καπέλιος

5.    Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών και της ΔΕΥΑ Ναυπλίου για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: Αντικατάσταση του αγωγού διάθεσης λυμάτων της Ε.Ε.Λ Άργους – Ναυπλίου.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτριος Σχοινοχωρίτης

Θέματα Π.Ε. Αρκαδίας

6.     Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο Α.Σ.Π.Η.Ε. ισχύος 9MW και των συνοδών έργων πρόσβασης και διασύνδεσης αυτού στη θέση «Κράβαρης» της Τ.Κ. Βαλτετσίου του Δήμου Τρίπολης  της Π.Ε. Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, φερόμενης ιδιοκτησίας της εταιρείας ΕΝΕΡΚΑ Α.Ε.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος

7.     Έγκριση 1ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος Ιδίων Πόρων έτους 2020 της Π.Ε. Αρκαδίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος

8.    Έγκριση 2ης τροποποίησης κατανομής πιστώσεων του ενταγμένου έργου στο ΠΔΕ – ΣΑΜΠ026 “Εκπόνηση μελετών έργων σε περιοχές και υποδομές χωρικής αρμοδιότητας της Π.Ε. Αρκαδίας” με κωδικό 2017ΜΠ02600006.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος

9.    Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΑΡΚΑΔΙΑ 2020 ΤΑΠΤΟΚ Α.Μ.Κ.Ε, για το έργο: «Τεχνική και συμβουλευτική στήριξη στην ωρίμανση έργων και μελετών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Αρκαδίας Περιφέρειας Πελοποννήσου»
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος


Θέματα Π. Ε. Αργολίδας

10.     Έγκριση 2ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος Κ.Α.Π. Π.Ε. Αργολίδας έτους 2020.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Μαλτέζος

11.     Έγκριση 2ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος Ιδίων Πόρων Π.Ε. Αργολίδας έτους 2020.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Μαντζούνης.

Θέματα Π.Ε. Κορινθίας

12.     Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν.3852/2010 μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΤΑ, για την πράξη «Συμβουλευτική υποστήριξη της Δ.Τ.Ε. ΠΕ Κορινθίας για ωρίμανση μελετών για την περίοδο 2020 – 2021».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστάσιος Γκιολής

13.    Έγκριση 13ης τροποποίησης κατανομής πιστώσεων του ενταγμένου έργου στο ΠΔΕ - ΣΑΕΠ526, «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΓΕΙΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» με κωδικό 2015ΕΠ52600000
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ:  Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθηνά Κόρκα – Κώνστα
    

Θέματα Π.Ε. Μεσσηνίας

14.    Έγκριση 3ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Ιδίων Πόρων έτους 2020 της Π.Ε. Μεσσηνίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευστάθιος Αναστασόπουλος

15.    Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το έργο: «ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ που βρίσκεται στη θέση «ΓΑΡΜΠΕΛΙΑ» στον ΚΑΜΠΟ ΤΗΣ ΑΒΙΑΣ, της Π.Ε. Μεσσηνίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ:  Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Άννα Καλογεροπούλου – Κανελλοπούλου

16.    Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Δυτικής Μάνης, για την πράξη «Επισκευή βλαβών στον προσήνεμο μόλο του αλιευτικού καταφυγίου Κιτριών Δήμου Δυτικής Μάνης».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Τσουκαλάς

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ