ΜΟΛΑΟΙ. Δια περιφοράς συνεδρίαση, στις 31 Μαρτίου ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 το μεσημέρι θα γίνει στον Δήμο Μονεμβάσιας.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι καλούνται να ενημερώσουν το αργότερο ως τις 31/03/2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 για τη συμμετοχή τους ή μη στη δια περιφοράς συνεδρίαση, καθώς και τη σύμφωνη ή μη γνώμη τους επί των θεμάτων.
Οι απαντήσεις τους θα σταλούν είτε ηλεκτρονικά στο monemvasia@monemvasia.gr, είτε στο FAX 27320-22206.
Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το αριθ. πρωτ. 18318/13-3-2020 έγγραφο του Υπ. Εσωτερικών, οι αποφάσεις που θα ληφθούν με τη διαδικασία αυτή, η οποία λαμβάνει χώρα εκ της διάταξης της ΠΝΠ, θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο στην πρώτη συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.


Τα θέματα είναι τα εξής:

1o: Περί απευθείας αγοράς ακινήτου στην Κοινότητα Αγγελώνας.
Εισηγητής κ. Μαυρομιχάλης.
2ο: Περί αγοράς ακινήτου στην Κοινότητα Παπαδιανίκων, υπόδειξη μελών στην Επιτροπή Καθορισμού Τιμήματος. Εισηγητής κ. Μαυρομιχάλης.
3ο: Ορισμός ελεγκτών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, καθορισμός αμοιβής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 261 του ΔΚΚ. Εισηγητής κ. Μαυρομιχάλης.
4ο: Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Ολοκλήρωση αποχετευτικού δικτύου Πακίων-Μολάων». Εισηγητής κ. Μαυρομιχάλης.
5ο: Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Αναβάθμιση αισθητική και λειτουργική Μαθητικής Εστίας Μολάων» Εισηγητής κ. Κολλιάκος.
6ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2020. Εισηγητής κ. Μαυρομιχάλης.
7o: Απαλλαγή επιχειρήσεων από το τέλος κοινοχρήστων χώρων. Εισηγητής κ. Χριστάκος.
8ο: Απαλλαγή επιχειρήσεων από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού. Εισηγητής κ. Χριστάκος.
9ο: Έγκριση Πινάκων Μεσοπρόθεσμων Προβλέψεων του Δήμου, που καταρτίσθηκαν στο πλαίσιο Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2021-2024 του υποτομέα των ΟΤΑ. Εισηγητής κ. Μαυρομιχάλης.
10ο: Καταβολή εξόδων παράστασης Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Ν.Π. Κοινων. Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού και αποζημίωσης μελών του Δ.Σ. για το έτος 2020