Διανομή τροφίμων απο τον Δήμο Πατρέων24-03-2020 14:11   

ΠΑΤΡΑ. Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων σχεδιάστηκε και οργανώθηκε, το τελευταίο διάστημα, σε συνεργασία και με  άλλες υπηρεσίες του Δήμου, η διανομή στο σπίτι των ενταγμένων συμπολιτών μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Με οχήματα του Δήμου και του Κοινωνικού του Οργανισμού και με εργαζόμενους, που μετακινήθηκαν και από άλλες υπηρεσίες του Δήμου και του ΚΟΔΗΠ, οι οποίες είναι κλειστές, οργανώθηκε αυτή η επιχείρηση,  προκειμένου να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας, που έχουν τη μεγαλύτερη οικονομική ανάγκη,   με τρόπο ώστε να προστατέψουμε παράλληλα την υγεία του καθένα και την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Στα πλαίσια αυτά ξεκινά από την Πέμπτη 26/3/2020, η διανομή τροφίμων στο σπίτι σε όλους τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου (περισσότερες από 700 οικογένειες, με αντιστοιχούντα άτομα περισσότερα από 1500), η οποία προβλέπεται να διαρκέσει περίπου δέκα ημέρες.

Προηγουμένως, για διευκόλυνση των συμπολιτών μας, είχε γίνει η αυτόματη ανανέωση των καρτών για την προσεχή διανομή τροφίμων στους δικαιούχους, που λήγουν ή έχουν λήξει οι αιτήσεις τους.
Επίσης συγχρόνως πραγματοποιήθηκε ή πραγματοποιείται διανομή τροφίμων σε οικογένειες Ρομά που διαμένουν σε καταυλισμούς.
Συνεχίζεται αδιαλείπτως και η κατ' οίκον διανομή, για όλους τους εξυπηρετούμενους του Συσσιτίου του  ΚΟΔΗΠ.  
Τα στοιχεία επικοινωνίας για τις Δομές των «Προγραμμάτων Αντιμετώπισης της Φτώχειας», που υλοποιεί ο Κοινωνικός Οργανισμός είναι :

  • Κέντρο Κοινότητας : τηλ. 2614409977 & 2614409970 ή με e-mail: [email protected]
  • Δομές Αστέγων Υπνωτήριο και Ανοικτό Κέντρο Ημέρας : τηλ. 2610342995 και στο e-mail: [email protected] & [email protected]
  • Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Συσσίτια 2614409975 ή στο e-mail: [email protected]
     
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ