Έκκληση: «Μην επιλέγετε την Δημητσάνα για καταφύγιο…»

Για μοναδική φορά η Δημητσάνα δεν είναι ιδανικός προορισμός!20-03-2020 13:04   

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ. Η Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Δημητσάνας Αγγελική Μπίρη μέσα από τα socialmedia κάνει έκκληση στους Δημητσανίτες να επιλέγουν την περιοχή για καταφύγιο από τον κορωνοϊό.

«Αγαπητοί συμπατριώτες οι μέρες που περνάει η χώρα μας είναι πολύ δύσκολες και κρίσιμες. Ευθύνη όλων είναι να περιορίσουμε την απειλή του covid-19.

Το σύνθημα "Μένουμε σπίτι " πρέπει να τηρηθεί στο έπακρον.

Έτσι παρακαλώ τους Δημητσανιτες που διαμένουν εκτός Δημητσάνας να μην μας επιλέξουν σαν καταφύγιο. Η πλειοψηφία των κατοίκων ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και οι δομές υγείας της επαρχίας γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν επαρκούν ούτε για τους μόνιμους κατοίκους. Οπότε ίσως για μοναδική φορά η Δημητσάνα δεν είναι ιδανικός προορισμός!

Όσο αναφορά τους μόνιμους κατοίκους, τους συγχαίρω για την σχεδόν ευλαβική τήρηση του μέτρου και τους παρακαλώ να περιορίσουν ακόμα περισσότερο τις μετακινήσεις τους. Άτομα που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν για το οτιδήποτε οι υπηρεσίες του Δήμου αλλά και εγώ προσωπικά είμαι στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο: 6944338547.

Τέλος σας ενημερώνω ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί από το Δήμο απολύμανση σε όλα τα Δημόσια κτήρια της Δημητσάνας.

Εύχομαι υγεία σε όλους και γρήγορα να επανέλθουμε στη καθημερινότητα».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ