ΤΡΙΠΟΛΗ. Στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική κατηγορία η ομάδα του Παναρκαδικού το μεσημέρι της Κυριακής 17/11 φιλοξένησε στην ιστορική της έδρας την αντίστοιχη ομάδα του Αιολικού σε μια αναμέτρηση που ξεχώριζε στο πρόγραμμα του διημέρου.

Ένα ντέρμπι στο οποίο οι δύο ομάδες είχαν σαν στόχο την εξασφάλιση της νίκης η οποία θα τους διατηρούσε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το μεσημέρι της Κυριακής η ομάδα του Παναρκαδικού απέναντι σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο με σωστή διαχείριση του παιχνιδιού ειδικά στο β’ μέρος και συγκέντρωση ακόμη και στα τελευταία λεπτά «ξεκλείδωσε» την αντίπαλη άμυνα σκοράροντας το νικητήριο γκολ στο 90’+4’, κατακτώντας μια σπουδαίας σημασίας νίκη με 2-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης Παναγάκος (Λακωνίας).
ΒΟΗΘΟΙ: Παναγιώτης Σόβολος (Λακωνίας),Ρουσλάν Ισακοβίδης (Λακωνίας).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Χαρίλαος Νενεκούμης (Αργολίδας).


ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. (Θανάσης Στάικος): Ντουντούμης, Διαμαντόπουλος, Μπινιώρης (85’ Καπετανάκης), Στασινόπουλος, Γκαντιάγκα, Τρέσα, Τσιώλης, Στρέμπας, Γιουκούδης, Λυμπερόπουλος Ν. (89’ Νάνος), Καναβέτας (63’ Μπάρδος).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Γεωργαράς): Σφύρλας, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Βάλιος, Τσομπανέλης, Λαζαρίδης (70’ Ματάι), Κατσίκης, Κόρνεφ (90’+1’ Τσίπας), Μπουρούς (87’ Μπάρκας), Σπόλιαριτς.