«Με εκβίασαν, και στέρησαν στην κοινωνία πόρους από τη λειτουργία αιολικών πάρκων…» (video)13-11-2019 10:40   

ΝΕΑΠΟΛΗ. Mια συνέντευξη που θα συζητηθεί αφού αποτελεί δημόσια καταγγελία ότι αιρετοί και ομάδα λίγων ανθρώπων εκβίασαν επενδυτές στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη Λακωνία.

Ο λόγος για το στέλεχος της Ν.Δ. Βικτωρία Αλεξανδράτου η οποία, στο notospress.gr, καταγγέλλει εκβιασμούς, επικαλούμενη αδιάσειστα στοιχεία που ήδη βρίσκονται στη διάθεση του Εισαγγελέα.

Αναφέρει ότι οι Λάκωνες πολίτες έχουν πέσει θύματα μικρών ομάδων που τους χρησιμοποιούν, κατά ο δοκούν, προκειμένου να αποσπάσουν ίδια οφέλη από επενδυτές. Καταγγέλλει επίσης ότι με ευθύνη μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που βρέθηκε στα πράγματα, τα Βάτικα, η Λακωνία και η χώρα στερούνται επενδύσεων στον κλάδο των ΑΠΕ και ανταποδοτικών εσόδων. Περιγράφει ότι για τους επενδυτές στη Λακωνία υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά…

Επιμένει ότι η ανάπτυξη των ΑΠΕ στην Ελλάδα είναι μονόδρομος και στόχος της παρούσας Κυβέρνησης κι ενημερώνει ότι σε μικρό διάστημα ξεκινά η λειτουργία του αιολικού πάρκου της WRE HELLAS μετά από 20 περίπου χρόνια καθυστέρηση.

Περιγράφοντας τον Γολγοθά του πάρκου των 6 ανεμογεννητριών στα Κουλέντια του Δήμου Μονεμβάσιας, πάρκο της εταιρείας που εκπροσωπεί στη συζήτηση, καταγγέλλει ότι υπέστη ακόμα και εκβιασμούς προκειμένου να ενδώσει σε «όρους» και σε «συμφωνίες».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ