Εργαστήρι Δημιουργικής Φωτογραφίας στη Σπάρτη23-10-2019 12:10   

ΣΠΑΡΤΗ. H Λέσχη  Φωτογραφίας   Σπάρτης  θα  φιλοξενήσει   στον ανακαινισμένο  χώρο της Εργαστήρι  Δημιουργικής Φωτογραφίας διάρκειας τεσσάρων μηνών.

Το φωτογραφικό εργαστήριο είναι εφ΄ όλης της ύλης για αρχάριους και προχωρημένους γιατί αντιμετωπίζεται ο καθένας ξεχωριστά ανάλογα με τις ελλείψεις ή τη φωτογραφική εμπειρία και γνώση που έχει. Η ύλη καλύπτει αισθητικά και τεχνικά θέματα της φωτογραφίας. Το εργαστήριο είναι προσαρμοσμένο στη δημιουργική φωτογραφία και θα πραγματοποιηθεί σε δύο κύκλους.    

1ος κύκλος: Αισθητικό μέρος: Θα αναλυθούν αισθητικά θέματα που αφορούν  τα είδη φωτογραφίας, την δυναμικής της εικόνας, την φόρμα, τον  φωτισμό, την επιλογή θέματος, την λήψη, το καδράρισμα και την σύνθεση. Οργάνωση και αποθήκευση αρχείου. Παρουσίαση του έργου διάσημων φωτογράφων, και του τρόπου που αντιμετωπίζουν τη φωτογραφία.

2ος κύκλος:  Τεχνικό μέρος. Αναφέρονται τύποι φωτογραφικών μηχανών, προγράμματα και ανάλυση  εικόνας, φακοί και δυνατότητες τους, φωτογραφικός εξοπλισμός, χειρισμός φωτογραφικής μηχανής, ρυθμίσεις κατά  την λήψη για το καλύτερο αποτέλεσμα, φωτομέτρηση, εστίαση κτλ.

Ο κάθε κύκλος αποτελείται από 16 διδακτικές ώρες μαζί με πρακτική εξάσκηση με 2ωρες  συναντήσεις μια φορά την εβδομάδα

Παρουσίαση προγράμματος εργαστηρίου: Αίθουσα ΛΕ.ΦΩ.Σ Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Έναρξη εργαστηρίου: Αίθουσα ΛΕ.ΦΩ.Σ Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Εγγραφές – πληροφορίες : Τηλ 6937415187,  email : [email protected]  ή κάθε Δευτέρα 19:00 – 21:00 στην αίθουσα της ΛΕ.ΦΩ.Σ. (Κλεομβρότου 50, κεντρική λαχαναγορά)

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ