ΑΘΗΝΑ. Η Εθνική Ελληνική Επιτροπή του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC Ελλάς) και ο Πρόεδρος της κ. Πέτρος Δούκας, δήμαρχος Σπάρτης, καθώς και το International Chamber of Commerce (ICC), για να τιμήσουν τα 100 χρόνια αριστείας από την ίδρυσή του ICC, γιορτάζουν την εκατονταετηρίδα / ICC@100 στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 9 Οκτωβρίου 2019 (13:30-17:30).
Την έναρξη θα κηρύξει ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Α. Γεωργιάδης και την λήξη των εργασιών ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ν. Δένδιας.
Η εκδήλωση ICC@100, παρουσία προσωπικοτήτων του πολιτικού, επιχειρηματικού και πνευματικού κόσμου απ΄ όλη την Ευρώπη, θα φιλοξενήσει μία σειρά ομιλιών για την παγκόσμια επιχειρηματικότητα του επόμενου αιώνα, μεταξύ των οποίων και συζήτηση για τον ρόλο των θεσμικών οργάνων του Bretton Woods & του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ) στην παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη και συζήτηση προσωπικοτήτων για το αναδυόμενο ζήτημα της «Χρήσης του Διαστήματος στην Ηλεκτρονική Οικονομία».
Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου και γίνονται στην Αγγλική χωρίς μετάφραση.