ΣΠΑΡΤΗ. Οι αναγνώστες του notopress.gr αλλά και δημότες σχολιάζουν και καταγγέλλουν. Ας δώσoυμε λοιπόν το ανάλογο χρώμα σε κάθε αναφορά.

Μαύρο…
Δημότες της Σπάρτης ζητούν αντικατάσταση λάμπας στην οδό Αγίου Νίκωνος έξω ακριβώς από το Δημοτικό Πάρκιν. Ο συμπολίτης Ν.Μ. τονίζει ότι «μπορεί ο φωτισμός εντός του πάρκιν να είναι αρκετός αλλά ο δρόμος μαύρος… Κάτι που καθιστά επικίνδυνη τη διέλευση πεζών… σε ένα τόσο κεντρικό σημείο…»

«Άσπρο»…
Πολίτες της Σπάρτης διαπιστώνουν ότι κατά καιρούς «στις γειτονιές δημοτικών συμβούλων βελτιώνονται αισθητά οι συνθήκες (φωτισμός, πεζοδρόμια, κ.λ.π.) σε σύγκριση με περιοχές όπου κατοικούν «απλοί» πολίτες…». Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει είναι απαράδεκτο και προκλητικό!

Μώβ…
Συμπολίτισσα η Μ.Π. αναφέρει ένα πρόβλημα που υπάρχει «στο Β’ Νεκροταφείο Σπάρτης και που κανένας υπεύθυνος δεν ενδιαφέρεται. Το νεκροταφείο λοιπόν είναι παραμελημένο χωρίς φώτα οι κολώνες υπάρχουν αλά φώτα πουθενά είναι αφύλακτο και η πόρτα δεν κλείνει ποτέ με αποτέλεσμα να σηεμιώνονται κλεψιές και σπάσιμο τάφων. Κλέβουν τα πάντα από τους τάφους από το λάδι μέχρι τα λουλούδια και τα καντήλια. Ιεροσυλία φόβος και τρόμος σε ένα ιερό χώρο όπως είναι το νεκροταφείο χωρίς να υπάρχει ένας υπεύθυνος πουθενά… Κάποιες φορές ο Δήμος δεν έχει διαθέτει ούτε νεκροθάφτη με αποτέλεσμα να πληρώνουμε 200€ αντί 100€. Είναι ντροπή. Απευθύνομαι σε σας (notospress.gr) μήπως εσείς μπορέσετε να βρείτε τους υπεύθυνους είμαι πολύ αγανακτισμένη με την αδιαφορία των υπευθύνων απέναντι στους νεκρούς μας…»

Γκρίζο…
Ο δημότης Σπάρτης Ι. Δ. Γράφει: «Με την Λυκούργου και την ασφαλτόστρωση της κάτι δεν έγινε καλά. Ποιός ευθύνεται κύριε αντιδήμαρχε των έργων;. Γιατί τέτοια ταλαιπωρία και γιατί πρέπει τώρα να γίνει νέο έργο για να διορθωθεί η κατάσταση..;»

«Κίτρινο»…
Η συμπολίτισσα Μ. Τ. αναφέρει ότι «για να κρίνει κάποια την αντιδήμαρχο Γιωργία Ζαχαράκη θα πρέπει να είναι εντάξει με τα δικά της… Ας νοικοκυρέψουν πρώτα τον Πολιτισμό στο Δήμο και ας κρίνουν μετά την Αντιδήμαρχο… Ο Δήμαρχος κάτι περισσότερο ξέρει που αναθέτει και σε άλλους… Αντιλέγει κανείς;»

Διάφανο…
Πολύ σοβαρή υπόθεση το νερό για να υπάρχουν «τρύπες», «λούμπες» και «διαρροές»… Όπως γράφει ο συμπολίτης Ο. Α. «Αναφέρομαι στη ΔΕΥΑΣ η οποία κάποτε πρέπει να γίνει πιο διάφανη και από το νερό. Ας αρχίσουμε με το κτίριο της ΔΕΥΑΣ και ας συνεχίσουμε με τα, κατά καιρούς, παράπονα όπως π.χ. ότι στον Μυστρά η πίεση πέφτει, στα Ανώγεια τα ληξιπρόθεσμα ανεβαίνουν, κ.λ.π.»

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr