ΤΡΙΠΟΛΗ.Ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης, Θανάσης Στάικος, μίλησε στο arcadiasports για τις εξελίξεις και στάθηκε στις ευκαιρίες που θα έχουν αρκετά νέα παιδιά να αναδειχτούν, ενώ παράλληλα τονίζει πως η ομάδα του θα είναι ανταγωνιστική παρά τις αντιξοότητες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι γεγονός πως το μπάτζετ για τα λειτουργικά μας έξοδα έχει αυξηθεί. Αυτό το γεγονός δεν μας επιτρέπει να προχωρήσουμε στην επιπλέον ενίσχυση του ρόστερ μας, κάτι που αποτελούσε πρόθεση όλων στην ομάδα. Ετσι, θα προχωρήσουμε με το υπάρχον ρόστερ. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά και την προσπάθειά τους στις προπονήσεις. Ίσα ίσα δεν έχω κανένα παράπονο!Οι εξελίξεις αυτές δίνουν την δυνατότητα σε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσα από την ομαδική προσπάθεια.

Ο Παναρκαδικός θα είναι ανταγωνιστικός, έστω κι αν είναι σε έναν δυσκολότερο όμιλο και χωρίς επιπλέον ενίσχυση. Παρόλο που λογικά δεν θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές, σε κάθε ματς θα τα δίνουμε όλα για να ικανοποιήσει η ομάδα τις προσδοκίες όλων».