ΜΕΓΑΡΑ. Δεν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟ Βάρδας και τον Βύζαντα Μεγάρων για τον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Ο Βύζας καταγγέλλει πως έγινε εισβολή οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησαν ποδοσφαιριστές.

«Στο 87ο λεπτό ο αγώνας ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ- ΒΥΖΑΣ διεκόπη από το διαιτητή καθώς φίλαθλοι των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησαν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αλλά και τον γενικό αρχηγό...» αναφέρει η ανάρτηση.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, δημοσιοποίησαν και φωτογραφία ποδοσφαιριστή με σημάδι από σχαριά και τονίζουν: «Χτύπησαν με τάπες ποδοσφαιριστή μας. Στο Κέντρο Υγείας Αχαγιάς βρέθηκαν για να υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις επειδή είχαν ισχυρούς πόνους ο Γενικός Αρχηγός Λευτέρης Σταμέλος και ο ποδοσφαιριστές Σταφούκα».

Μάλιστα μετά από νέο ποστ ο Βύζας ενημέρωσε πως ο ποδοσφαιριστής Σταφούκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο: «Στο νοσοκομείο ο Σταφούκα. Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο στο Ρίο μεταφέρεται με εντολή του ιατρού του Κ.Υ. Αχαγιάς- ο ποδοσφαιριστής του Βύζαντα Σταφούκα».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις