Δήμος Σπάρτης: Κάλεσμα εθελοντών καθηγητών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο06-09-2019 07:34   

ΣΠΑΡΤΗ. Ο Δήμος Σπάρτης συνεχίζει για 7η συνεχομένη χρονιά τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, για μαθητές Γυμνασίου -Λυκείου που κατοικούν εντός γεωγραφικών ορίων του Δήμου.

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σπάρτης απευθύνουν κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων  (αδιόριστους, διορισμένους, συνταξιούχους), οι οποίοι να είναι κάτοχοι πτυχίων με τίτλους σπουδών που να συνάδουν με τα μαθήματα Γυμνασίου, Λυκείου, Ξένων Γλωσσών.

Η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στηρίζεται εξ’ ολοκλήρου στην εθελοντική πρωτοβουλία και η επιλογή των συμμετεχόντων μαθητών γίνεται κατ΄ αποκλειστικότητα βάσει εισοδηματικών και κοινωνικών κριτηρίων.

Η συνέχιση του θεσμού του Κοινωνικού Φροντιστηρίου εξαρτάται αποκλειστικά από τη συμμετοχή και την υποστήριξη των εθελοντών εκπαιδευτικών.

Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι η δημιουργία ίσων ευκαιριών στη μάθηση σε ΟΛΟΥΣ τους μαθητές του Δήμου, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση, την καταγωγή τους κ.ά.

Ενόψει του σχεδιασμού του προγράμματος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Σπάρτης για την Σχολική Χρονιά 2019-2020, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσφέρουν τον χρόνο και τις γνώσεις τους για τον σκοπό αυτό, να δηλώσουν ειδικότητα, μαθήματα και ώρες εβδομαδιαίως που προτίθενται να διαθέσουν έως και τις 13  Σεπτεμβρίου 2019.

Καλούνται :  
1) Εθελοντές Καθηγητές για διδασκαλία μαθημάτων Β'/Θμιας Εκπαίδευσης
2) Εθελοντή/ες για γραμματειακή Υποστήριξη (απογευμ. ώρες)

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Αυτ. Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού στο τηλέφωνο 2731022226 εσ.120,121,122,123.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ