ΤΡΙΠΟΛΗ. Κάλεσμα για συμμετοχή από τον απερχόμενο και το νέο δήμαρχο Τρίπολης και τους εκπροσώπους φορέων του εμπορικού κόσμου της Αρκαδίας για τη Shock Price Night στην Τρίπολη την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου έως το ξημέρωμα της Πέμπτης. Σε σχετική συνέντευξη μεταξύ άλλων δήλωσαν:

Δημήτρης Παυλής, απερχόμενος δήμαρχος:

«Μια νύχτα που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, που έγινε μια σημαντική προσπάθεια προκειμένου να εφαρμοστεί και στην πόλη μας μια αντίστοιχη βραδιά που θα εξυπηρετεί την επιχειρηματικότητα και θα δίνει τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να απολαμβάνουν τα οφέλη διαμέσου αυτής της ημέρας, που είναι σημαντικά. Στις άλλες περιοχές ονομάζεται λευκή νύχτα, εμείς το έχουμε ονομάσει shock price.
Θεωρούμε ότι πραγματικά βοηθάει την επιχειρηματικότητα, βοηθάει τον καταναλωτή, δίνει τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να διασκεδάσουν, να είναι μία μέρα ιδιαίτερη για την πόλη και πραγματικά τα προηγούμενα χρόνια στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία».

Κωστας Τζιούμης, νέος δήμαρχος:

« Η νύχτα shock price είναι η τρίτη χρονιά που γίνεται και νομίζω, ότι όπως το είπε και ο κ. Παυλής, γίνεται θεσμός για την πόλη μας, αυτό σημαίνει ότι ήταν επιτυχημένες οι προηγούμενες χρονιές και πιστεύουμε ότι και η μεθαυριανή θα είναι επιτυχημένη και στόχος δικός μας είναι η συγκεκριμένη βραδιά αλλά και άλλες δράσεις, να μπορέσουν να τονώσουν ουσιαστικά την επιχειρηματικότητα της περιοχής μας και να αυξήσουν την επισκεψιμότητα που είναι το ζητούμενο για όλους μας.
Από την πλευρά μου θα ήθελα να καλέσω όλους τους συμπολίτες να συμμετέχουν. Να καλέσω συνανθρώπους μας από τους γύρω δήμους από την περιφέρεια ή ακόμα και από πιο μακριά, να επισκεφθούν την πόλη μας, γιατί πραγματικά όπως έχουμε πει είναι μία όμορφη βραδιά. Αυτό που θέλω να πω στους εκπροσώπους των φορέων και των επαγγελματιών είναι να στηρίξουν αυτή την βράδια».

Γιάννης Τρουπής, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας:

«Ένα γεγονός του εμπορικού κόσμου της πόλης, η νύχτα shock price, θα ξεκινήσει στις εφτά η ώρα το απόγευμα. Οι καταστηματάρχες και οι καλοί συνάδελφοι να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε να έχουμε επανάληψη των επισκέψεων σε μία αντίστοιχη μελλοντική διοργάνωση, βραδιάς τέτοιου τύπου για να γίνουμε ελκυστικοί, έτσι ώστε δημότες από όμορους δήμους, να επισκέπτονται την πόλη μας».


Κώστας Μαρινάκος, Πρόεδρος ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας και Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου:

«Για μία ακόμα χρονιά εμείς ως τουρισμός, θα συμμετέχουμε ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία που ξεκινάει από το Δήμο Τρίπολης απ’ το Επιμελητήριο Αρκαδίας, τον Εμπορικό Σύλλογο από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και βέβαια θα αποτελέσει θεωρούμε μία ακόμα ευκαιρία, όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες περιοχής θα μπορέσουν να συνδυάσουν, διασκέδαση, ψυχαγωγία αλλά παράλληλα και κάποιες ευκαιρίες για αγορές».


Παναγιώτης Μαντάς, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης :

«Ο Εμπορικός Σύλλογος της Τρίπολης και εγώ προσωπικά, έχουμε και φέτος την χαρά να πραγματοποιήσουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την νύχτα shock price όπου θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτέμβρη - ημέρα Τετάρτη στην πόλη μας. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διοργανώσεις, η επιτυχία της βραδιάς είναι αδιαμφισβήτητη και αυτό βεβαίως γιατί όλοι φορείς, o Δήμος Τρίπολης που χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσε να πετύχει ένα τέτοιο εγχείρημα και εδώ θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Δημήτρη Παυλή αλλά και το νέο δήμαρχο κ. Κώστα Τζiούμη που αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια αλλά και το επιμελητήριο Αρκαδίας οι οποίοι και συμμετέχουν και ενεργά χρηματικά διότι όπως γνωρίζετε ο σύλλογος μας είναι συνδικαλιστικό όργανο. Αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου και τους αφανείς ήρωες που προσπάθησαν όλο αυτό τον καιρό να κάνουνε όλα όσα χρειάζονται για να πετύχει αυτή η προσπάθεια.

Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, συμμετέχουν ενεργά κάνοντας πολύ μεγάλες προσπάθειες στις ήδη υπάρχουσες πολύ καλές τιμές γιατί όπως γνωρίζετε οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει παραπάνω από ένα μήνα. Κάνουν ακόμα πιο μεγάλες προσφορές στα καταστήματα τους και στην πλειοψηφία των προϊόντων και των αγαθών, προσφέρουν ακόμα καλύτερες τιμές προς όφελος των καταναλωτών.
Γι’ αυτό και ο εμπορικό σύλλογος καλεί όλο τον κόσμο να βγει στην πόλη όπου η πόλη αυτή τη βραδιά έχει ένα διαφορετικό χρώμα. Να ζήσουμε πάλι μια ευχάριστη βραδιά με ομορφιές στην πόλη μας με πολλά μουσικά δρώμενα με πολλές εκπλήξεις».