Ο πολυμήχανος νέος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας22-07-2019 09:18   

ΑΡΚΑΔΙΑ. Βέρος Τριπολιτσιώτης ο νέος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας σύμφωνα με τις πληροφορίες του notospress.gr. Πρώτος τη τάξη στο ψηφοδέλτιο και απ’ ότι φαίνεται έτοιμος για την αντιπεριφέρεια σε ένα Νομό με ιδιαίτερα πολιτικά χαρακτηριστικά.
Ο Χρήστος Λαμπρόπουλος γεννήθηκε το 1965 στην Τρίπολη, Αρκαδίας. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Ε.Μ.Π. και έκανε  μεταπτυχιακές σπουδές και ειδίκευση στα συγκοινωνιακά έργα στο Imperial College του Λονδίνου.
Από το 1990 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός με έδρα την Τρίπολη και δραστηριότητα σε όλο τον Νομό Αρκαδίας.
Από τα φοιτητικά του χρόνια έχει ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, αρχικά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος στο Διοικητικό Συμβούλιο των Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ και στη συνέχεια στο Σύλλογο Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αρκαδίας ως πρόεδρος και σε σειρά από άλλους φορείς της Τρίπολης.
Έχει εκλεγεί τρεις φορές Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης. Κατά την τετραετία 2003 – 2006 υπήρξε Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρίπολης.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 πολιτεύτηκε με το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και έλαβε 4.659 ψήφους.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ