«Η αλλαγή για την Λακωνία μόλις ξεκίνησε!»

Facebook ΜέΡΑ25 Λακωνίας13-07-2019 07:41   

ΛΑΚΩΝΙΑ. Με μια αισιόδοξη διαπίστωση επικοινωνεί το ΜέΡΑ25 Λακωνίας με τους πολίτες. Εκφράζει την ικανοποίηση για την αποδοχή της πρότασής και στις Εθνικές Εκλογές και δηλώνει παρουσία και ουσία.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ως ΜέΡΑ25 Λακωνίας, ευχαριστούμε από την καρδιά μας τους συμπολίτες μας, που σε ένα κλίμα τόσο πολωμένο πολιτικά, μπόρεσαν να δουν το φως του ΜέΡΑ25 και να μας υποστηρίξουν! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!

Ξεπεράσαμε τις 1000 ψήφους (1064) στη Λακωνία, αυξάνοντας και λίγο το ποσοστό μας σε σχέση με τις Ευρωεκλογές!! (2,01% έναντι 1,73%)

Είμαστε βαθιά χαρούμενοι για αυτό!

Η αλλαγή για την Λακωνία μόλις ξεκίνησε!

Και συμβάλλαμε κι εμείς, ώστε να ακουστεί αυτή η Φωνή, του ΜέΡΑ25, μέσα στην ελληνική Βουλή!

Ακριβώς για αυτό το λόγο, σας ενημερώνουμε, ότι οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για όλους, και σε όσους μας ψηφίσατε, μα και σε όσους δε μας ψηφίσατε, αλλά θέλετε να ενημερωθείτε για τις αξίες μας, το πρόγραμμα μας και την αγάπη μας για τη χώρα μας, όσο και για το ενδιαφέρον μας για την ισότιμη θέση μας στην Ευρώπη!!

Μπορείτε να μας βρείτε αρχικά στη σελίδα μας στο Facebook, ΜέΡΑ25 Λακωνίας. 

Σύντομα θα ανακοινώσουμε και άλλους τρόπους επικοινωνίας!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ και τους υποψηφίους μας, την Ζαφειρία Κακαλέτρη, τον Παρασκευά Κύτταρη και τον Κωνσταντίνο Μπούτσαλη, καθώς και τους ανθρώπους γύρω τους, που βοήθησαν πολύ κατά τη σύντομη προεκλογική περίοδο, ελλείψει (ακόμα!) οργανωμένης ομάδας εδώ.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε τον συντονιστή μας, τον Περικλή Γιαννόπουλο, καθώς και ειδικά τον Πάρη Μπουρλάκη, υπεύθυνο για τους υποψηφίους ανά την Ελλάδα, και τον Αλέξη Σμυρλή, υπεύθυνο του πολιτικού προγράμματος, που ήρθαν στη Σπάρτη εξ Αθηνών, για την παρουσίαση του προγράμματος του ΜέΡΑ25.

Σας ευχαριστούμε και πάλι όλες και όλους πάρα πολύ!!

Προχωράμε!!»

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ