Υλικά

  • 2 φακελάκια ζελέ φράουλα
  • 1/2 κιλό φράουλες
  • 500 γρ γιαούρτι στραγγιστό
  • 10-12 σαβαγιάρ ανάλογα με την φόρμα σας

Παρασκευή


Καθαρίζουμε πλένουμε και κόβουμε τις φράουλες σε μικρά κομμάτια. Φτιάχνουμε την μισή ποσότητα από το ζελέ φράουλας σύμφωνα με τις οδηγίες. Ρίχνουμε το ζελέ σε μία φόρμα και προσθέτουμε τις κομμένες φράουλες. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον τρεις ώρες μέχρι να σφίξει. Φτιάχνουμε και την δεύτερη ποσότητα από το ζελέ και όταν κρυώσει ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το ζελέ με το γιαούρτι στην φόρμα με το ήδη σφιχτό ζελέ και αφήνουμε ακόμα τρεις ώρες να σφίξει και η επάνω δόση. Προσθέτουμε τώρα και τα σαβαγιάρ γύρω γύρω ώστε να καλύψουν όλη την φόρμα μας. Αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ να δέσουν τα υλικά καλά. Για να σερβίρουμε βάζουμε την φόρμα σε λίγο ζεστό νερό και αναποδογυρίζουμε σε μία πιατέλα.