Η Μαγούλα καμαρώνει τα παιδιά της!11-06-2019 07:58   

ΜΑΓΟΥΛΑ. Από το Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας, εκπαιδευτικοί και μαθητές απευθύνουν πρόσκληση για τις εκδηλώσεις τους:
«Ελάτε να χαρούμε  με τις δραστηριότητες, που ετοίμασαν οι  μαθητές/τριες  του Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας , στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2018-19, με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών τους.
 
Τρίτη 11 Ιουνίου 2019: Μέσα από βιωματικές δράσεις οι μαθητές/τριες της Δ΄ τάξης, με τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Γεώργιο  Καλομοίρη, θα ασχοληθούν με την ΕΝΕΡΓΕΙΑ και την κατασκευή ενός ηλιακού αυτοκινήτου. (ώρα: 10:00 π.μ.)

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019: Οι μαθητές /τριες της Β ΄τάξης, με την εκπαιδευτικό τους  κ. Παναγιώτα Τσουρούνη, θα παρουσιάσουν  δραματοποιημένους  μύθους του Αισώπου και στη συνέχεια, ο  κ. Γεώργιος Τράπαλης ,εκπαιδευτικός της Μουσικής του σχολείου μας με μαθητές/τριες όλων των τάξεων, θα μας διασκεδάσουν με καλοκαιρινά τραγούδια. (ώρα: 10:00 π.μ.)

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019: «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο». Ένα επίκαιρο θέμα, το οποίο θα μας παρουσιάσουν οι μαθητές/τριες της Δ΄ τάξης, με τον εκπαιδευτικό της Πληροφορικής κ. Δημήτρη Βύρη. (ώρα: 8:30 π.μ.)

«Οδύσσεια του Ομήρου». Ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες. Ένα ταξίδι, που με τη βοήθεια της φαντασίας των μαθητών/τριών της Α΄ και Δ΄ τάξης, και της εκπαιδευτικού της Θεατρικής Αγωγής, κ. Κατερίνας Διακουμάκου, θα ζήσουμε στη θεατρική σκηνή του σχολείου μας.(ώρα: 10:45 π.μ.).

Παράλληλα, θα υπάρχει έκθεση με φιγούρες του Θεάτρου Σκιών, που έφτιαξε το πρώτο τμήμα του Ολοήμερου  (Α΄, Β΄, Γ΄) , με την κ. Διακουμάκου και  εικαστική δημιουργία μαθητών/τριων , με πρωτοβουλία και έμπνευση του εκπαιδευτικού των Εικαστικών κ. Γεωργίου-Παναγιώτη Παπαδημητρίου.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019: Σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας θα αποχαιρετίσουμε την ΣΤ΄ τάξη. (ώρα: 8:30 π.μ.).

Ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία, την ηθική και υλική συμβολή τους /τις εκπαιδευτικούς: Λεκάκης, , κ. Γεωργακοπούλου, κ. Νικολέτου, κ. Σταυριανού, κ. Ανεμοδουριώτης, κ. Παππάς, κ. Δαμιανού, κ. Κοντοράβδη, κ. Καπανταϊδάκη, κ. Σαρακίνη, κ. Τσουρούνη, κ. Παπαδημητρίου, κ. Τράπαλη, κ. Διακουμάκου, κ. Βύρη, κ. Καλομοίρη και όλους όσους συνέβαλαν στη εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας.
 
Καλό Καλοκαίρι!»

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ