«Δηλώνω παρών στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 συμμετέχοντας ενεργά σε αυτές, παρά τα όσα τελευταία ακούστηκαν και δημοσιεύθηκαν, στο ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου συνδυασμού της τοπικής κοινότητας Ξηροκαμπίου «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΤΩΝ».

Επειδή πάνω από όλα είμαι άνθρωπος που δεν μ αρέσει η αδικία και τα πισώπλατα μαχαιρώματα συμφώνησα σε δημοσίευση σχετικής ανακοίνωσης προκειμένου να απενοχοποιοιηθούν όσοι άδικα κατηγορήθηκαν ή τυχαία ενεπλάκησαν στην προσωπική υπόθεση της απόλυσης μου από την εργασία μου, η οποία τυχαία πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διάστημα για λόγους άσχετους από κάθε τρίτο, για λόγους που έχουν να κάνουν αποκλειστικά μόνο με εμένα.

Προκειμένου μάλιστα να στηρίξω αυτή μου την πεποίθηση, ότι ουδεμία εμπλοκή έχουν συνυποψήφιοι μου σε αυτό, πράγματι δήλωσα ότι αποσύρομαι από τις επερχόμενες εκλογές...

Ας κριθεί όμως αυτό όταν έγινε μόλις το απόγευμα της Δευτέρας 20ης Μαΐου 2019 και ενώ ο ίδιος μέχρι και σήμερα υποστηρίζω ενεργά την υποψηφιότητα μου.
Ήθελα και θέλω απλά τον δίκαιο και καλό αγώνα... να εκτεθούμε όλοι στην μάχη των τοπικών αυτοδιοικητικών εκλογών υπό ίσοις όροις... χωρίς κατασκευασμένες σκευωρίες και προσωπικές μικρότητες... χωρίς λασπολογίες που πλήττουν συνυποψήφιους... να διεκδικήσουμε όλοι την ψήφο ήρεμα και ήσυχα όπως πρέπει σε δημοκρατικούς και ευνομούμενους τόπους.

Αυτό ήθελα να πετύχω.. να με δεχτούν οι συνυποψήφιοι μου αλλά και το εκλογικό σώμα του χωριού μου του Ξηροκαμπίου, ενός τόπου με ζωντανή παρουσία στο γίγνεσθαι του δήμου, απενοχοποιημένο και καθαρό από κάθε σκευωρία εις βάρος κάθε τρίτου.

Πιστεύω στον τόπο μου..
Μπορώ και θέλω να συμβάλλω στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο για το Ξηροκάμπι.

Ζήτω την ψήφο των χωριανών μου λοιπόν στις εκλογές της 26 Μαΐου 2019 και δεσμεύομαι ότι η εκλογή μου θα αποτελέσει το έναυσμα καθημερινής και αγόγγυστης πάλης για να αποκτήσει το χωριό μου όσα του πρέπουν, για να αλλάξει η ζωή των χωριανών μου, να σηματοδοτηθεί το μέλλον των παιδιών μας.»


Με εκτίμηση
Αριστομένης Πιερρουτσάκος
Υποψήφιος με τον ανεξάρτητο τοπικό συνδυασμό
«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΤΩΝ»