ΣΕΛΛΑΣΙΑ. Tην Κυριακή 5 Μαΐου 2019 κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Σπάρτης τη δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΕΛΛΑΣΙΑ» για την κοινότητα Σελλασίας Δημοτικής Ενότητας Οινούντος του Δήμου Σπάρτης.

Σύμφωνα με τον νέο εκλογικό νόμο «Κλεισθένης» η εκλογή των τοπικών συμβουλίων διαχωρίζεται από την εκλογή των δημοτικών συμβουλίων.
Αυτό δεν υποχρεώνει πλέον τους υποψηφίους των τοπικών συμβουλίων να βρίσκονται υποχρεωτικά κάτω από την ομπρέλα ενός υποψηφίου Δημάρχου.

Όπως αναφέρετε σε σχετική ανακοίνωση των μελών του Τοκικού Συμβουλίου «αποφασίσαμε να μη δεσμευτούμε με τους συνδυασμούς των υποψηφίων Δημάρχων και να προβούμε σε αυτή την ανεξάρτητη κίνηση.
Είμαστε αποφασισμένοι και διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με τον Δήμαρχο και τη Δημοτική αρχή, όπως θα προκύψουν από την εκλογική διαδικασία, χωρίς παραταξιακές εμμονές ή παρωπίδες.
Σεβόμενοι τον αγώνα όλων, επιθυμία μας είναι μέσα από τη συνεργασία και χωρίς προσωπικό όφελος να επιτύχουμε το καλύτερο για μας και τα παιδιά μας. Στηρίζουμε και ενισχύουμε κάθε ενέργεια που γίνεται για το καλό του τόπου μας».

Τα μέλη του συνδυασμού κατά αλφαβητική σειρά όπως αναγράφονται στο Ψηφοδέλτιο είναι:

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΑΛΙΑΜΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΒΛΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΒΟΖΙΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ – ΜΑΚΡΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ