ΣΠΑΡΤΗ. Ο Κώστας Τσέγκος στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σπάρτης με τον Συνδυασμό του Σταύρου Αργειτάκου «Ενωμένοι Πολίτες». Πιστεύει οτι μπορεί να προσφέρει με δυνατή εντολή ακόμη περισσότερα στην πόλη και τα χωριά! Σε μήνυμά του αναφέρει: «Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε μέχρι τώρα με τη ψήφο σας και ζητώ την ανανέωση της εντολής και της εμπιστοσύνης σας ώστε ενωμένοι όλοι μαζί να πάμε την πόλη και τα χωτιά μας εκεί που τους αξίζει!»

Ο Κώστας Τσέγκος γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά. Σπούδασε τεχνολόγος τροφίμων στο ΤΕΙ Θεσ/κης και παράλληλα εργάστηκε ως μουσικός παραγωγός σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Εργάστηκε ως τεχνολόγος τροφίμων σε ιδιωτική επιχείρηση της Σπάρτης και ως μουσικός παραγωγός σε τοπικά ΜΜΕ. Ασχολήθηκε με την εστίαση για αρκετά χρονια και συνεχιζει με κοινωνικές εκδηλώσεις ως DJ. και παραγωγος! Είναι πρόεδρος νεολαίας των Απόδημων Λακώνων ( του πολιτιστικού συλλόγου «ο Λεωνίδας» )

Έχει διατέλεσει Πρόεδρος του συλλόγου γονέων του 3ου Γυμνασίου και Πρόεδρος σχολικής επιτροπής Β’θμιας εκπαίδευσης Δήμου Σπάρτης, Πρόεδρος στην επιτροπή Νεολαίας Δήμου Σπάρτης και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος. Είναι μέλος στο σύλλογο γονέων του 1ου Λυκείου Σπαρτης.

Συμμετέχει στις αποφάσεις Σχολικής Επιτροπής της β’θμιας του Δήμου Σπάρτης , είναι μελος στον Ερυθρό Σταυρό Παράρτημα Σπαρτης, και προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία μου σε θέματα που αφορούν την παιδεία και τη σωστή λειτουργία των σχολείων. Στηρίζει τον εθελοντισμό με κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ίδιος μόνος ή με τη συνεργασία φορέων τα τελευταία 25χρόνια. Είναι έγγαμος με την Ελένη Ασημακοπούλου από τις Αμύκλες και έχει δυο γιους, τον 20χρονο Παναγιώτη και τον 17χρονο Βασίλη.