Επίσκεψη της Γ’ Γυμνασίου Σκάλας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο19-04-2019 11:57   

ΣΚΑΛΑ. Εξαιρετικές ήταν οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου Σκάλας και οι συνοδοί καθηγητές από την επίσκεψη τους στον χώρο του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγκεκριμένα στη Φιλοσοφική Σχολή και στο Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας. Η Κοσμήτωρ της Φιλοσοφικής κ. Ελένη  Καραμελέγκου  απηύθυνε πρόσκληση στους μαθητές ύστερα από αίτημα του σχολείου για επίσκεψη στη νεόδμητη Βιβλιοθήκη της Σχολής αλλά και για παρακολούθηση  μαθήματος στην Αγγλική Γλώσσα.

Τους μαθητές καλωσόρισαν εκτός από την Κοσμήτορα και η πρόεδρος του Αγγλικού Τμήματος κ. Μαρία Σιδηροπούλου καθώς και εκπρόσωποι όλων των τμημάτων της Σχολής, οι οποίοι ενημέρωσαν τα παιδιά για το περιεχόμενο των σπουδών και τις προοπτικές εργασίας.

Στη συνέχεια οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τη Γραμματέα της Κοσμητείας κα.Ιουλία Λομποτέση επισκέφθηκαν το Εργαστήριο Μουσικής Ακουστικής Τεχνολογίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών και κατόπιν παρακολούθησαν στην Αγγλική Γλώσσα το μάθημα «Θεωρία και Κριτική της Λογοτεχνίας» που διδάσκει η Επ. Καθηγήτρια κ. Χριστίνα Ντόκου, το οποίο και ενθουσίασε τους μαθητές.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη γνωριμία των μαθητών με τον χώρο της νεοσύστατης βιβλιοθήκης στην οποία τους ξενάγησε ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης εξηγώντας τους τη λειτουργία και το περιεχόμενο αυτής.

Το Γυμνάσιο Σκάλας ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση και τους καθηγητές της Φιλοσοφικής Σχολής για τη ζεστή φιλοξενία τους και ευελπιστεί σε μελλοντική συνεργασία.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ