«Βόμβα μεγατόνων». Ο Τατούλης ανακοίνωσε Πιτσάκη στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας!18-04-2019 09:24   

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης προσχώρησε στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου»  του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη. Η συγκεκριμένη είδηση αποτελεί μια «βόμβα μεγατόνων» για τα πολιτικά πράγματα της Πελοποννήσου, καθότι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, πέρα από το γεγονός ότι είναι ένας από τους σημαντικούς θεσμικούς παράγοντες της περιοχής, ένα πρόσωπο που με την παρουσία του έχει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ταρακουνήσει το status quo των Κορινθιακών πραγμάτων και ισορροπιών, προέρχεται από τη ΝΔ και είναι  ένας από τους επιστήθιους φίλους του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μανώλη Αυγενάκη.

Με αυτή την κίνηση ο Πέτρος Τατούλης, βάζει φωτιά στο κομματικό κατεστημένο της ΝΔ στη Πελοπόννησο, αποδεικνύοντας πως η Αυτοδιοίκηση μόνο ενώνει  εκείνους που στοχεύουν ψηλά για τον τόπο τους.


Σας παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση:

Πέτρος Τατούλης: Με τον Παναγιώτη Πιτσάκη συστρατευόμαστε στον ίδιο στόχο, το αύριο της Πελοποννήσου

Την υποψηφιότητα του κ. Παναγιώτη Πιτσάκη, επιχειρηματία- προέδρου του επιμελητηρίου Κορινθίας, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος», κ. Πέτρος Τατούλης. Ο κ. Τατούλης  εξέφρασε την βαθιά του ικανοποίηση γιατί θα συμπορευτεί με έναν εξαιρετικό του φίλο, αλλά κυρίως με έναν ικανό άνθρωπο, έναν δυναμικό επιχειρηματία, με καθαρές ιδέες και απόψεις για την ανάπτυξη τόσο της Κορινθίας, όσο και του συνόλου της Πελοποννήσου. «Με τον Παναγιώτη Πιτσάκη μας συνδέουν κοινές θέσεις για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη και συστρατευόμαστε στον ίδιο στόχο, το αύριο της Πελοποννήσου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πέτρος Τατούλης.

Από την πλευρά του, ο κ. Πιτσάκης δήλωσε: «Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη είναι πρώτα απ’ όλα συμβολική.

Η Πελοπόννησος και η Κορινθία, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το μέλλον με αξιώσεις πρέπει να στηριχθούν στην επιχειρηματικότητα,  ο μόνος ασφαλής δρόμος για να γίνει η ανάπτυξη πραγματικότητα. Οι επιχειρηματίες δεν μπορεί  να είναι αμέτοχοι για όσα θα συμβούν για αυτούς χωρίς αυτούς. Θα είμαστε παρόντες εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις για το μέλλον μας.

Κατά δεύτερον,  η συμμετοχή μου έχει πολιτικά κριτήρια και θέλει να σηματοδήσει την επικύρωση της αξίας του Πέτρου Τατούλη, ως του ανθρώπου που έβαλε την Πελοπόννησο στις ράγες της ανάπτυξης.

Και τρίτο είναι μία επιλογή καθαρά προσωπική με ένα άνθρωπο που στάθηκε κοντά στις επιλογές μας και αρωγός.

Για τους παραπάνω λόγους συστρατεύομαι και θα βοηθήσω ενωτικά όσο μπορώ το ψηφοδέλτιο «Νέα Πελοπόννησος», να κερδίσει και αυτή την εκλογική μάχη, γιατί αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για την Κορινθία και την Πελοπόννησο».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ