ΣΠΑΡΤΗ. Την Κυριακή 14-4-2019 στην πόλη της Νεμέας σε μία επιτυχημένη διοργάνωση ολοκληρώθηκε το Final - 4 στην κατηγορία Παίδων της ΕΣΠΕΠ με τον Σπαρτιατικό να καταλαμβάνει την τρίτη θέση.
Η ομάδα του Σπαρτιατικού στο τελευταίο της παιγνίδι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με τον αρχηγό της Δημήτρη Ρηγάκο παρά την κούραση από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του σε παιδικούς, σχολικούς αγώνες και στο αντρικό πρωτάθλημα, να δίνει μία ξεχωριστή δυναμική και ρυθμό στην ομάδα και έτσι όλοι μαζί κατάφεραν να κερδίσουν την Ολυμπιάδα Πατρών με 3-0 σετ, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο της διοργάνωσης.
Με τη θέση αυτή ο Σπαρτιατικός εξασφάλισε το εισιτήριο και θα κληθεί πλέον στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, η οποία τερμάτισε δεύτερη στην ΕΣΠΕΔΑ.
Πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΣΠΕΠ στον άλλο αγώνα αναδείχθηκε ο Παμβοχαϊκός, αφού κέρδισε την ομάδα της Καλαμάτας 80 με 3-1 σετ.

Τα σετ του αγώνα (3-0): 25-23, 25-23, & 25-21
Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος Κ., Κούγιας Ε,

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. (Προπονητής Ρηγάκος Ι, Έφορος: Τρουγκάκος Ε.): Σεφερλής Α., Φουντούκης Σ (λ), Ρηγάκος Δ., Δαραβίγκας Π., Τσιάπας Α (λ), Φουντούκης Γ., Μπάσο Στ. Γιαννόπουλος Β., Μουρτζίκος Ι., Χριστάκος Ν., Θεοδοσόπουλος Κ.