Υλικά
  • 100 γραμμάρια ταραμά
  • 300 γρ. πατάτες βρασμένες
  • 1 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο Λακωνίας
  • 1 μικρό κρεμμύδι Βατίκων, τριμμένο
  • Ενάμιση λεμόνι (τον χυμό του)









Παρασκευή

Πολτοποιούμε τον ταραμά και προσθέτουμε τις πατάτες και το κρεμμύδι. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι το μίγμα να γίνει λείο. Προσθέτουμε εναλλακτικά λίγο λίγο το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Μόλις ενσωματωθεί όλο το ελαιόλαδο στο μίγμα είναι έτοιμη.

Γαρνίρουμε με ελιές και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγο φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο.