ΣΠΑΡΤΗ. Την πρόθεσή της για αλλαγή του τόπου διεξαγωγής της Λαϊκής αγοράς της Τετάρτης φαίνεται να προχωρά η Δημοτική αρχή της πόλης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση αυτή καλεί τους ενδιαφερόμενους φορείς, πωλητές, καταναλωτές και συλλόγους να υποβάλλουν τις προτάσεις και παρατηρήσεις τους έως την Παρασκευή 22-3-2019 στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dimspart@otenet.gr ή στο πρωτόκολλο του Δήμου Σπάρτης (Δ/νση: Ευαγγελιστρίας 85-87, ισόγειο Δημαρχείου).

Παράλληλα με την ίδια ανακοίνωση ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για το νέο πλαίσιο λειτουργείας σύμφωνα με το οποίο η λαϊκή αγορά Σπάρτης πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, τις ημέρες Τετάρτη και Σάββατο στις παρακάτω περιοχές ως εξής:

Κάθε Σάββατο στο χώρο: Οδός Αγησιλάου (από Λυκούργου έως Βρασίδου) και από τις δύο πλευρές Οδός Βρασίδου (από Αγησιλάου έως Γκορτσολόγου και από τις δύο πλευρές),στον πεζόδρομο Κλεομβρότου (από Γκορτσολόγου έως Αγησιλάου), στην πλατεία που βρίσκεται στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς.

Κάθε Τετάρτη στους παρακάτω δύο χώρους ως εξής:
Α. Από 1η έως 15η κάθε ημερολογιακού μήνα στην περιοχή «Λάκκα» Σπάρτης και συγκεκριμένα στις οδούς : Οδός Θερμοπυλών (από Ορθίας Αρτέμιδος έως Ματάλα) και οδός Θίβρωνος (από Δωριέων έως Βρασίδου).
Β. Από 16η έως την τελευταία ημέρα κάθε ημερολογιακού μήνα στην περιοχή Νέου Κόσμου Σπάρτης, πλατεία «ΣΑΪΝΟΠΟΥΛΟΥ» και συγκεκριμένα στο χώρο: Τμήμα της πλατείας Σαϊνόπουλου, στην περιμετρική οδό της πλατείας Σαϊνόπουλου (από Ομήρου σε Ομήρου) και από τις δύο πλευρές καθώς και σε τμήματα των εξής παρακείμενων οδών: Τμήμα της οδού Μαραθώνος από περιμετρική οδό πλατείας Σαϊνόπουλου έως την 1η είσοδο-έξοδο γκαράζ οικίας-πολυκατοικίας. Τμήμα της οδού Χαμαρέτου από περιμετρική οδό πλατείας και νότια έως την 1η είσοδο-έξοδο γκαράζ οικίας-πολυκατοικίας. Οδός Σαλαμίνας από περιμετρική οδό πλατείας Σαϊνόπουλου και νοτιοανατολικά έως την 1η είσοδο-έξοδο γκαράζ οικίας-πολυκατοικίας.