Τζανετέα: «Ισχυροί οι δεσμοί της Λακωνίας με τον Απόδημο Ελληνισμό»09-03-2019 08:17   

ΣΠΑΡΤΗ. Την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα επισκέφθηκε στο Διοικητήριο Λακωνίας  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηνωμένων Λακωνικών Σωματείων Νέας Υόρκης κ. Κακούρος Τιμολέων, συνοδευόμενος από τους κ. Παναγιωτακάκο Δημήτριο και κ. Παναγιωτακάκο Ηλία.

Η Αντιπεριφερειάρχης  συνεχάρη τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του,  επισημαίνοντας ότι η Περιφέρεια θα στέκεται πάντα δίπλα στην Ομοσπονδία αναγνωρίζοντας τις μεγάλες προσπάθειες από τις οργανώσεις αποδήμων του εξωτερικού για την διατήρηση της Ελληνικής μας ταυτότητας.

Κλείνοντας η κ. Τζανετέα  δήλωσε:  «…είμαστε υπερήφανοι για τους απόδημούς μας, γιατί έφυγαν σε δύσκολες εποχές από την πατρίδα και σήμερα διαπρέπουν στο εξωτερικό. Είναι συνεχής η προσφορά των Λακώνων αποδήμων, για την ανάπτυξη, την τουριστική προβολή της Λακωνίας, του πολιτισμού της, για την προώθηση των λακωνικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές.  Ειδικά αυτή την εποχή, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό να διαπιστώνουμε, πως ο Ελληνισμός της Διασποράς, στέλνει μηνύματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας».

Τόσο η Αντιπεριφερειάρχης όσο και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά για την διατήρηση των δεσμών των Λακώνων με τον τόπο καταγωγής τους.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ