Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Δήμο Σπάρτης για το Δημοτικό Σχολείο Αμυκλών

Το δημόσιο αγαθό της εκπαίδευσης των παιδιών μας δεν γίνεται εν έτει 2019 να απειλείται από παράνομες ομάδες που ασελγούν στα δημόσια κτίρια.05-03-2019 13:01   

ΣΠΑΡΤΗ. H Aνεξάρτητη Εκπαιδευτική Κίνηση «Μαχόμενη Εκπαίδευση» απέστειλε στον Δήμαρχο Σπάρτης επιστολή διαμαρτυρίας για όσα συμβαίνουν εις βάρος του Δημοτικού Σχολείου Αμυκλών.

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Ως συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να εκφράσουμε με την επιστολή αυτή την αγανάκτησή μας, για το γεγονός ότι ο Δήμος Σπάρτης αδυνατεί να λάβει τα δέοντα μέτρα (24ωρη φύλαξη – επαρκής φωτισμός) για την περιφρούρηση του κτιρίου του σχολικού συγκροτήματος Αμυκλών, μολονότι οι φθορές και οι επιθέσεις στην συγκεκριμένη σχολική μονάδα είναι προκλητικά επαναλαμβανόμενες από τους «γνωστούς – άγνωστους».

Ως ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:

•           εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στο εν λόγω σχολικό συγκρότημα και στους μαθητές του σχολείου,

•           καλούμε τη Διεύθυνση Π.Ε. Λακωνίας και τον Σ.Ε.Π.Ε. Λακεδαίμονος «Ο Πλήθων» να επισκεφθούν τον δοκιμαζόμενο σχολικό χώρο, ώστε να τονώσουν το φρόνημα των εργαζομένων εκπαιδευτικών, μαθητών και των γονέων αυτών,

•           προτείνουμε την σύγκλιση σύσκεψης άμεσα όλων των αρμόδιων αρχών και φορέων για την αποτελεσματική επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος.

Το δημόσιο αγαθό της εκπαίδευσης των παιδιών μας - και ειδικότερα των ευπαθών ομάδων - δεν γίνεται εν έτει 2019 να απειλείται από παράνομες ομάδες που ασελγούν στα δημόσια κτίρια.

Ας ελπίσουμε ότι και με την δική σας ηχηρή παρέμβαση, αυτή θα είναι η τελευταία φορά που ένα δημόσιο κτίριο θα γίνει βορά στα χέρια όσων αντιμάχονται την κοινωνία και τον πολιτισμό μας…»

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ