«Έλιωσα στα πόδια μου…»
Ένα φορτισμένο σχόλιο έγινε με αφορμή την συνέντευξη του διοικητή του Νοσοκομείου Σπάρτης κ. Σωτήρη Μπότσιου. Η νοσηλεύτρια περιγράφει με θυμό και αγανάκτηση την ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο:
«Και τώρα εσείς χαίρεστε; Αυτό μας έλειπε δηλαδή; τωΤώρα λύθηκαν τα προβλήματα μας! Το ότι θέλουν να επεκτείνουν την παθολογική μέχρι απέναντι χωρίς προσωπικό δε λέει κάτι; Τι ότι δεν υπάρχουν λεφτά για να φτιαχτεί η παλιά χειρουργική δε λέει κάτι;
Το ότι είστε άρτζι μπούρτζι και λουλάς λέει κάτι;Τι; είναι για γκρέμισμα όλο το νοσοκομείο και χρειάζεται καινούριο κι εσείς προπαγανδίζετε και κοροϊδεύετε τον κόσμο ότι έγινε μεγάλο έργο λέει κάτι; Οι λάκωνες είστε καταδικασμένοι και άξιοι της μοίρας σας! Αυτά από μια νοσηλεύτρια της Παθολογικής Γ.Ν. Σπάρτης που για ακόμη μέρα έλιωσε τα πόδια της γιατί χρειάστηκε να κάνει κατοστάρια για να τα βγάλει πέρα γιατί κάποιοι τα κάνανε σκατά!»

Προφανώς η νοσηλεύτρια δεν γνωρίζει ότι ένα ΜΜΕ δεν έχει την ευχέρεια να κινηθεί μέσα στους χώρους του Νοσοκομείου και να καταγράψει τα δεδομένα χωρίς άδεια. Άλλωστε η κόπωση αν δεν καταγγελθεί δύσκολα καταγράφεται… Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τέθηκαν ερωτήματα στον Διοικητή για θέματα προσωπικού και δόθηκαν απαντήσεις. Αν με αυτές δεν συμφωνούν οι εργαζόμενοι δεν έχουν παρά να τα εκφράσουν είτε απευθείας είτε μέσω των εκπροσώπων τους. Το notospress.gr είναι στη διάθεσή τους για επώνυμες κι επίσημες καταγγελίες και διαμαρτυρίες.


«Να πέσει στον Καιάδα…»

Σχετικά με σχόλιο του Γιώργου Δημακόγιαννη σχετικά με τη στάση του υπουργού Σταύρου Αραχωβίτη στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ο συμπατριώτης μας Γιάννης Κατσαρός από την Στουτγκάρδη αναφέρει:

«Στη Λακωνία και στην Ελλάδα δεν άφησε απογόνους μόνο ο Λεωνίδας, άφησε καί
ο Εφιάλτης - Σαράντος Ι. Καργάκος.
Ο μεγάλος Λάκωνας Σαράντος Καργάκος έχει απόλυτο δίκιο. Ο Σταύρος Αραχωβίτης
που ψήφισε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών κατάγεται από τό Ξηροκάμπι. Και εγώ κατάγομαι από το Ξηροκάμπι και ντρέπομαι για αυτόν τον άθλιο. Άν είχε λίγο φιλότιμο θα πήγαινε μόνος του πέσει στον Καιάδα. Πριν τον ρίξουν άλλοι…»

Αγανάκτηση και οργή από τον συμπατριώτη μας που ζει στο εξωτερικό. Σκοπός των δημοσιευμάτων δεν είναι η διασπορά της διχόνοιας αλλά η έκθεση καθενός εκπροσώπου του λαού για τις θέσεις και επιλογές του. Ο κ. Αραχωβίτης θα κριθεί για το αν είναι κατάλληλος ή όχι στην κάλπη και όχι στην αγορά…

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr