Ο Χρήστος Τσίχλης πρώτος στο ελληνικό παράρτημα του Αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος02-02-2019 09:12   

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκαν εκλογές στην Αθήνα, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του παραρτήματος στην Ελλάδα του «Αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος-ΗΠΑ».  
Μετά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων από την εφορευτική επιτροπή ο συμπατριώτης μας δικηγόρος Αθηνών κ. Χρήστος Τσίχλης ανέφερε: «Νιώθω την ανάγκη, να εκφράσω  τις θερμές ευχαριστίες μου προς τους Ελληνοαμερικανούς που ζουν στην Ελλάδα και με εμπιστεύτηκαν στην πρώτη θέση. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την εκλογή μου, ως πρώτου μέλους Δ.Σ., στο νέο Δ.Σ. (πλειοψηφίσαντος συμβούλου) και την επανεκλογή μου στη θέση του Συνηγόρου, του παραρτήματος στην Ελλάδα του «Αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος-ΗΠΑ».».
 
Τελευταίος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με το κόμμα των Δημοκρατικών, υπήρξε ο Μπαράκ Ομπάμα, ο πρώτος Αφροαμερικανός που εκλέχθηκε σε αυτή τη θέση. Μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ, ο Ομπάμα υπήρξε βουλευτής της Γερουσίας του Ιλινόις από το 1997 έως το 2004 και Γερουσιαστής των ΗΠΑ, εκπροσωπώντας την πολιτεία του Ιλινόις, από το 2005 έως το 2008. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά Πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές της 4ης Νοεμβρίου του 2008 και ανέλαβε καθήκοντα στις 20 Ιανουαρίου 2009. Επανεκλέχθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου 2012. Τον Οκτώβριο του 2009 έγινε ο τέταρτος Αμερικανός πρόεδρος που λαμβάνει Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, ενώ έχει ανακηρυχθεί δύο χρονιές (2008 και 2012) «Πρόσωπο της Χρονιάς» από το περιοδικό Time.

Στην φωτογραφία ο κ. Τσίχλης με τον σύμβουλο του Μπαράκ Ομπάμα και την απερχόμενη πρόεδρο του Παραρτήματος.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ